Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2014.09.21

MPVSZ közgyűlés Hajóson

Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége közgyűlésén küldöttként Ambrózi Pál és Kugel György vett részt. Az előadó Braun Zoltán elnök beszámolóját követően küldöttek megtárgyalták és ezt követően elfogadták a "Kalandozások a magyarországi pincefalvakban" program dokumentumait. Braun Zoltán ismertette a program marketing stratégiai tervét amelyet a küldöttek kidolgozásra alkalmasnak találták 

A közgyűlés kiemelt programja volt Hajós csatlakozása a szövetséghez. A küldöttek egyhangúlag szavazással elfogadták Hajós csatlakozási kérelmét, majd tapssal köszöntötték az új tagot.
Közgyűlést követően egy nagyszerű ebéddel rukkoltak elő a házigazdák, majd bemutatták a volt érseki pincét amely most a város tulajdona. Ezután egy igazi kalandos utazás következett csettegő túra a pincefaluban pincelátogatással dűszerezve. 

Köszönet a közös munkáért és a nagyszerű vendéglátásért!

Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetség közgyűlés Hajóson

2014.06.28

Borvidékek Hétvégéje 2014 szóban és képekben

   

Kériné Veróczki Barbara fotói
   
   

Borvidékek Hétvégéje 2014

Jól sikerült. Sokak szerint még jobban, mint az előző két alkalommal. Mert beváltak a tapasztalatok alapján történt változtatások, népszerűek lettek az újítások, ugyanakkor megmaradt az igazán bensőséges pincefalui hangulat, ”az 1000 pince ezernyi élményével”.