Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2023.12.18

Csada Ferenc emlékére

     


"Barátom pihend ki az életed fájdalmát, nyugodj békében, akinek fáj halála mindenkinek részvétünk és együttérzésünk, boldog vagyok, hogy ismerhettelek" (Sáfrán Ferenc)

2023.07.22

A Monor Környéki Strázsa Borrend múltja és jelene

Lukácsy Zoltánt, a Monor Környéki Strázsa Borrend jelenlegi nagymesterét faggattam Magyarország 25. borrendjének alakulásáról, a szervezet felépítéséről, jelenéről. A beszélgetés a Lukácsy Pincében folyt, mely egy vérbeli szőlész-borász család tulajdona évtizedek óta.




2023.05.30

Borrendünk részt vett az Óhegyi Bornap és Főzőfesztiválon

 XVI. Óhegyi Bornap és Főzőfesztivál

Borrendünk örömmel vett részt immáron a XVI. alkalommal megrendezett jó hhangulatú és színvonalas rendezvényen. Külön öröm számunkra, hogy főző csapatunk az egyéb kategóriában I. helyezést ért el ételével. Köszönjük a meghívást és egyben gratulálunk a profi szervezéshez!


2023.05.09

Borrendi borász bál a monori Vigadó dísztermében

Korábban a Monor Környéki Strázsa Borrend hagyománya volt a borász bál megszervezése Lovagi Lakoma néven. A Borrend alapítója és nagymestere, Bodor János, valamint számos meghatározó alapító tag halálával, illetve a tagok idősödő korukból adódóan azonban elmaradtak a bálok.

2023.03.22

Városi borverseny eredményhirdetése és borász bál

 


MEGHÍVÓ


Szeretettel meghívjuk a 2023-as évi Városi borverseny eredményhirdetésének is helyet adó


BORRENDI BORÁSZ BÁLRA!


Rendezvény ideje és helye: 2023. Április 15. Szombat 18:00 óra Monori Vigadó Díszterme (Monor Kossuth Lajos utca 65-67.)