Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2012.11.02

Borászati díjtételek változása

A forgalomba hozatali engedély kiadásának és az ahhoz kapcsolódó analitikai vizsgálatok díja az alábbi borászati termékek esetében: (1. melléklet a 63/2012. (VII. 2.) VM rendelethez):

2012.10.25

Strázsahegyi Töklökő a KultPinceében

Az elmúlt vasárnap délután játékos programokra és egy kis eszem - iszomra invitálta az érdeklődő közönséget a KultPince. Ahogy vendégeink a pincefalu kapujába, a Szent Orbán térre érkeztek, Kiss Péter borrendi társunk által ez alkalomra készített "Tökfilkó" fogadta a felfelé igyekvő embereket, nem árulunk el nagy titkot van aki köszöntötte is a kerítés mellett üldögélő figurát. A köszöntőket, hogy ne érje őket csalódás, a gazda visszahívta egy pohár borra. 

Monori Pincefalu, Strázsahegyi Töklökő, KultPince, bortúra, borkóstoló

2012.10.08

Tűvé-tevők a Jászaiban

Igazi siker a Jászai Mari Általános Iskola aulájában. Illyés Gyula Tűvé-tevők egyfelvonásos vásári komédiájának premier előadásának részesei lehettünk.

2012.10.07

Szüreti Sokadalom és jótékonysági főzés 2012

Hagyományoknak megfelelően, az idei Szüreti Sokadalom menete a Dózsa György úti Gazdakör Székház elől indult. Ebben az évben a városközpont felújítása miatt más úton ment a menet, így az első megálló a Monori Idősek Napközi Otthona előtt volt, majd a sokadalom résztvevői  zeneszó mellett  vonultak tovább az Ady Endre úton a Nicolette Panzióig.


Szüreti Sokadalom, főzés, borkóstoló

2012.10.02

Szüret a pincefaluban

Ahogy az lenni szokott ebben az évben is egy jó hangulatú családtagok és barátok részvételével egy, a régi időket idéző, jó hangulatú, időnként énekszóval is színesített szüret részesei lehettünk a Bodor Borház szőlőskertjében.