Magyar Bor és Pezsgő napja 2017


Egy nap a magyar borkultúráért!


A hagyomány 2017-ben is folytatódik. A magyar bor népszerűsítése érdekében június utolsó hétvégéjén, június 24-én megrendezésre kerül a Magyar Bor és Pezsgő napja. A magyar bor és pezsgő ünnepén ezúttal is minden a magyar borról és pezsgőről szól majd. Ezt ünnepeljük az ország valamennyi borvidékén és határainkon túl.

Borvidékeink, boraink - ismerjük meg, kóstoljuk meg együtt!


Koccintás a Monori Pincefaluban

Személyes találkozás a legnagyobb élmény.


Monori borászok, pincemesterek! Mutassuk meg együtt, miért érdemes a Monori Pincefalut személyesen megismerni! Ezen a napon országszerte lehet a borászokkal találkozni, kóstolni, vásárolni helyben. Várjuk a pincészetek jelentkezését a Magyar Bor és Pezsgő napjára olyan programajánlatokkal, akciókkal melyekkel a helyi és környékbeli borfogyasztókat meg szeretnénk szólítani.

Koccintás hetedszer


Koccintás Ó-hegy

A koccintás 7.versenyére ezúttal is szeretettel várjuk a pincészeteinket és a koccintani vágyókat egyaránt! Ezúttal is egy napon, egy időpontban lehet a legkedveltebb borvidéki település címért koccintani!
Jó hangulat, helyi borok, jó programok - ez jellemzi évről - évre a koccintás versenyt!
Az esemény szakmai támogatói:
Földművelésügyi MinisztériumHegyközségek Nemzeti TanácsaMagyarországi Borrendek Országos SzövetségeTelepülési Önkormányzatok Szövetsége.
Jelentkezés a Magyar Bor és Pezsgő napjára itt >>
« vissza