Megvan Magyarország legkedveltebb borvidéki települése

Kugel Pince Aranyi Sándor, Szt. Orbán tér
Csuzi Családi Pince Jávorszki Pince, Lion's Club


Az ország legkedveltebb borvidéki településévé az a település válhatott, ahol - az adott helység lélekszámát is figyelembe véve - abszolút értékben és arányaiban a legtöbb borász és borkedvelő koccintott 2011. szeptember 4-én 16 órakor.
Országszerte 10 borvidék települései mozdultak meg az augusztusban elhangzott felhívásra és egy időben országosan több mint 7000 ember emelte a poharát koccintásra. A Várban, a Pest – Buda Bistro-ban tartott eredményhirdetésen kiderült, hogy 2011-ben Kiskőrös városa nyerhette el az ország legnépszerűbb borvidéki települése címet.

A szervezők borvidékenként is kihirdették a legnépszerűbb borvidéki településeket, illetőleg díjat nyertek még azok a települések is, amelyek egy adott (lélekszámnak megfelelően kialakított) települési kategóriában büszkélkedhettek a legtöbb koccintóval.

Ebben a versengésben Monor sem vallott szégyent, 35 pince nyitott ki, ahol a borászokkal együtt 579 ember koccintott. Ezúton is köszönjük a részvevők lelkesedését amely a fenti adatok és a szervezők infromációja alapján nem álltunk messze a győzelemtől.

 
 
 
Koccintás 2011 eredménye részleteiben >>
Koccintásunk képei >>
Koccintásunk résztvevői >>
« vissza