Nyitott Pince Napok - Pünkösdi Bortúra Monoron

Nyitott Pince Napok 2013. Pünkösd három napja újra a borvidékek és a finom borok jegyében telik! Ismerkedjenek meg Magyarország vendégváró nyitott pincéivel! Szerezzenek bővebb ismereteket borainkról, pincészeteinkről! Használják ki, hogy most közvetlenül a gazdához fordulhatnak kérdéseikkel. Kedvezményes borkóstolók és borvásárlás, hangulatos pince és bortúrák, borkóstolók Budafoktól Villányig, Soprontól Tokajig az ország borvidékein!

Nyitott Pince Napok

Hétvége a bor jegyében

A május 18-20.-i hétvége igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára, hiszen országszerte mintegy 100 pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt. A kedvezményes borkóstolók mellett sok helyen lehetőség nyílik a pince és a szőlőbirtok bejárására, temérdek új ismeret megszerzésére is; s a jóféle borok mellé finom falatok is kerülhetnek a vendégek asztalára.

A NYITOTT PINCE NAPOK a nagyközönségnek ajánlott nyitott országos borturizmus rendezvény, amely kiterjed Magyarország valamennyi borvidékére és bortermő helyére. A pincéket – amelyek ezen a három napon nyitott kapukkal fogadják a látogatókat - a rendezvény ideje alatt bárki meglátogathatja, aki értesül a lehetőségről; a látogatóknak nem kell külön előre regisztráltatniuk magukat a szervezőknél.

További információk (programturizmus.hu) >>
Nyitott Pincék Térképen >>


« vissza