Építés és rongálás a pincefaluban

Örömmel tesszük közzé, hogy a Szent Orbán és a Bacchus tereken lévő térképtáblák térképei néhány héttel ezelőtt lecserélésre kerültek. A térképek, köszönhetően Horváth János térképész munkájának és támogató segítségének  (Cybermap Bt. Monor, tel: +3630 4976038 ), megújultak és újabb tartalommal bővültek.
Az újonnan elkészült térkép tartalmazza tanösvényünk útvonalát, az egyes állomások megjelölésével, a turistautat, amely a Péteri Tótól a Strázsa-hegyen áthaladva Felsőfarkasdon csatlakozik be a zöld jelzéssel jelzett turistaútba. Felkerült a térképre a vasútállomástól a buszpályaudvart érintő piros négyzet jelzés is, segítendő a tömegközlekedéssel érkezőket, valamint a vendégváró és bemutatkozó pincészetek. 
A hétvégi ügyeletet tartó vendégváró pincészetek és az Őket felkeresni kívánó látogatók segítésére a térképtábla mellé, heti cserével, elérhetőséggel és térképpozíció megjelöléssel kihelyezésre kerül az éppen ügyeletes vendégváró pincészet.
Sajnos előrelépésünk öröme nem tartott sokáig mert a Szent Orbám téri ügyeletes pince tábláját tartalmazó szekrényt vandál módon megrongálták és letörték, a Szent Orbán szobrot védő polikarbonát tetőt is leverték. A rendbetétellől borrendünk intézkedett.
« vissza