Sajtótájékoztató a Cimbora Borházban

Monori Pincefalu, sajtótájékoztató KultPincében
Ahogy ezt már honlapunkon is hírül adtuk, 2012 június 8-10. között nagy rendezvény helyszíne lesz a Monori Pincefalu. Borvidékek Hétvégéje rendezvényünk kapcsán a megbízott partnerünk a Vigadó Kulturális és Civil Központ szervezésében, a Cimbora Betően orházban került megrendezésre sajtótájékoztatónk.
Sajtótájékoztatónk megnyitójaként Pogácsás Tibor polgármester, Bodor János borrendünk nagymestere és Kugel György házigazda köszöntötte a sajtó képviselőit. Ezt követően a megbízott szakemberek Vizin Ágnes marketing tanácsadó, Hégely Péter projekfelelős, Hanzelik Andrea ügyvezető igazgató részletesen ismertette  a Borvidékek Hétvégéje programját, kihangsúlyozva, hogy minden programpont, a borkínálástól kezdve a kulturális programokig, helyszíne a pincefalu lesz. Kihasználva, hogy a 180 hektáros terület számtalan jó programhelyszínt biztosít. Az egyes helyszínek között autentikus szállítóeszközök is segíteni fogják a látogatók kalandozását a pincefaluban.

Rendezvényünkről írták:

turizmusonline.hu, szépmagyarország.hu, régiólapok.huborrend.hu, boraszat.hu, gkrte.hu, programturizmus.huvinoport.hu, ghymes.hu, boraszportal.hu

Sajtótájékoztatónk befejeztével egy rövid pincesétára invitáltuk vendégeinket, hogy bemutathassuk tanösvényünket, pincefalunkat és nem utolsó sorban borászainkat. Sétánk során így tekintettük meg a Csuzi Családi Pincészetet és a Bodor Borházat, ahol a gazdák bemutatták pincéiket és boraikat.
« vissza