A borász bállal kapcsolatos hírek

A nagy nap közeledik! Január első hetének végétől már elérhetők lesznek a meghívók. Tovább folytatódik a borkiválasztás. a minap a péteri Borászok-nál jártunk a borok kiválasztása és egy jó kis baráti beszélgetés céljából. A borkiválasztást követően egy csodálatos gombás vadragu vacsora részesei lehettünk. A Borbírálat képei itt megtekinthetők>>
Mint minden évben, így most is a bírálók most is nagy számban találtak bemutatásra méltó kítűnő borokat. Borrendünket büszkeség tölti el, hogy ezen a rendezvényünkön ismételten igazi minőségi borokkal mutatkozhatnak be borászaink.
Első ízben döntöttünk úgy, hogy országos hírű borászatot is meghívunk rendezvényükre. Választásunk most a Katona Borház-ra esett, annál inkább is mert Petzollt Attila a cég borásza és szaktanácsadója Monoron él.

Azt est háziasszonya Hanzelik Andrea a Vigadó Kulturális és Civil Központ ügyvezető igazgatója.

Vendégünk lesz a Fehér Asztal Lovagrend Benke László nagymester vezetésével.

Január első hetében indul a menü összeállítása, amelyet hagyományíosan a La Fiesta Party Szervíz tulajdonosa Kovács László vezényel. Ettermek, amelyek elkészítik és kínálják a megálmodott ételkülönlegességeket: Cifra Csárda (Nagykőrös), Tanya Csárda (Monorierdő), Hegyessy Nyerges Hotel , La Fiesta Party Service, Nicolette Panzió és Étterem, Forrás Étterem. A megbeszelés képei >> Ime itt a menü >>

Hagyomámyainknak megfelelően a bál kezdetén most is műsorrel kedveskedünk vendégeinknek Vendégfogadás és a vacsora ideje alatt a Regősök zenekar szolgáltatja a zenét. Műsort adnak a Magyar Állami Operház énekesei, akik népszerű bordalokkal opera és operett részletekkel kedveskednek a közönségnek.

Énekelnek: Balatoni Éva mezzoszoprán az Állami operaház magánénekese

Jekl László bariton az Állami Operaház tagja

Zongorán kisér: Kaposi Gergely az Állami Operaház karmestere

A műsort vezeti és konferálja: László Zsuzsanna

Vacsorát követően a Happy Five együttes szolgáltatja a zenét virradatig.

Meghívó megtekintése itt >>

« vissza