Bemutatkoztunk az Utazás 2009 kiállításon

Borrendünk bemutatkozási lehetőséget kapott az Utazás 2009 kiállításon a Duna Borrégió Borút Egyesület standján. Nagy sikerrel mutattuk be borainkat, avatási szertartást celebráltunk. Borrendünk tiszteletbeli tagjává avattuk Erdősi Máriát a Magyar Borutak Szövetségének Főtitkárát, akivel tovább erősödött Borrendünk szervezete, hogy mind többet tehessünk a magyar bor és borvidékünk népszerűsítése érdekében.

Külön kell kiemelnünk, hogy Borrendünk meghívására vendégeink voltak Magócsi Regina és Magócsi Norbert versenytáncosok. Műsorukkal nagymértékben hozzájárultak a stand hangulatának fokozásához, a közönség nagy figyelemmel és tapssal köszönte meg a testvérpár nagyszerű táncbemutatóját.

Ezen a napon borait kínálta még Frittman Borászat, KunVin Borászat valamint Sümegi és Fiai Borászat

Minden kiállítás velejárója, hogy a kiállítók is körbenéznek, meglátogatják egymást. Hozzánk is benéztek a csókakői Szent Donát Borrend tagjai, kóstolgatás és rövid beszélgetés után nem lehetett ellenállni a kedves invitálásnak, így mi is ellátogattunk standjukra. Köszönjük a szíves fogadtatást, a zamatos borokat amelyeket a barátságunkra ürítettünk.

Kérjük tekintsék meg az Utazás 2009 kiállításon készült képeinket! >>

Magócsi Testvérpár bemutatkozó anyaga >> Írj erre a címre! >>

« vissza