Borászati tanösvény lesz a Strázsa-hegyen

Mint azt már hírül adtuk kijelölésre került és a tavaszig véglegesen turista jelzéssel ( + ) ellátott turistaút fog Péteri irányából Tetepusztán át Felsőfakasdnál található zöld jelzésig létesülni.
Újabb jó hír, hogy Borrendünk konzorciumi szerződés keretében pályázott a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter által meghirdetett, „a magyar borvidékek/borrégiók és jellegzetes termékeik marketing-kommunikációjának, valamint borturisztikai szolgáltatásaik kül-, és belpiacra jutásának támogatására „ kiírt pályázati felhívásra.
Pályázatunk eredményesnek bizonyult, így 2009 június 30-ig a tanösvényt át kell adnunk a nagyközönség számára. Reményeink szerint a turistaút és a tanösvény újabb látogatókat fog Monorra vonzani, amely alapja lehet a Strázsa-hegy további fejlődésének.
Borrendünkre mint project gazdára nagy feladat hárul, hogy az elnyert lehetőséggel élni tudjon, határidőre és minőségi módon valósítsa meg a projectet. Ezért Borrendünk számít a Civil szervezetek és a Monor Városának támogató segítségére is.

A tanösvény tervezett útvonala >>
Konzorciumi megállapodás >>
« vissza