Borvidékek Hétvégéje 2012, ahogy magvalósult

Borvidékek Hétvégéje 2012, Monor, bortúra
Megcsináltuk, ismételten léptünk egyet előre, hogy Monor és pincefalunk felkerüljön a hazai bort, a házias ételeket, a baráti hangulatú vendéglátást, bortúrázást kedvelők térképére. 
Borrendünk köszönetét fejezi ki mindazoknak akik ellátogattak hozzánk, hogy bortúrával részesei legyenek ünnepünknek, ezzel biztosítva, hogy erőfeszítéseink nem voltak hiábavalóak. Köszönettel tartozunk a támogató és hathatós segítséget biztosító civil szervezeteknek, így a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének, a Péteri Borbarát Kör Egyesületnek, a Monori Borút Egyesületnek, a szervezést bonyolító Vigadó Kulturális és Civil Központnak és az Elycon Kft.-nek, Monor Város Önkormányzatának a támogatásért, a Pincetulajdonosoknak, akik minden ellenszolgáltatás nélkül befogadták a boraikat kínáló Borászokat, éttermeket és az egyéb árút kínáló Árusokat. Köszönjük Páczi Lászlónak és Köffer Lajosnak az állatsimogatás lehetőségét. Köszönettel tartozunk a meghívásunkat elfogadó Borrendeknek, akik jelenlétükkel nagyban hozzájárultak rendezvényünk színvonalához. Köszönettel tartozunk a KerBor Kft. ügyvezetőjének, Tóth Lászlónak, hogy megrendezte és lebonyolította a II. Meghívásos Fogathajtó Versenyt.
Köszönjük a rendezvényünk nyitó napján szervezett konferencia előadóinak az érdekfeszítő és számunkra igen hasznos előadásokat, amelyeket továbbgondolva felhasználhatunk a Monori Pincefalu fejlesztése és népszerűsítése érdekében.
Köszönettel tartozunk mindazon borászatoknak akik bíztak abban, hogy kezdeményezésünk támogatható és boraikkal bemutatkoztak nálunk. Hiszünk abban, hogy barátságok kötődtek és a következő években a Borvidékek Hétvégéjén ismételten itt üdvözölhetjük mindnyájukat a boraikat bemutató pincészetek között. 
Mint minden jeles ünnepünk alkalmából most is a színpadi program egyik fő atrakciója volt, hogy borrendi tagokat avattunk. A most frissen felavatottak, Bóka János, Lukácsy Zoltán és Sabata Tamás, akik a fiatal generációt képviselik, szándékunk és az élet rendje szerint is Ők fogják tovább vinni a Monor Környéki Strázsa Borrend hagyományait és éltetik tovább a borrendi mozgalmat Monoron:

Köszönjük a részvételt és mindenkit visszavárunk 2013-ban.

A konferencia képei >>, Rendezvényünk képei >>Borvidékek Hétvégéje Monor (vedlap) >>Húzzátok Cigányok! >>, Ihatóbb Magyarország (Facebook) >>, Felvonulás >>, Pincék között >>
Szent Orbán tér és környéke >>, Ghymes koncert >>

« vissza