Borvidékek hétvégéje 2022, borrendi tag és vincellér avatás


Nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Borvidékek Hétvégéje 2022 rendezvény a város, a borrend, a monoriak és reményeink szerint az idelátogató vendégeink számára is szuperül sikerült. Borrendünk részére a program szombat reggel indult, reggelivel vártuk a rendezvényünkre érkező borrendi társainkat, végül nyolc borrend tizennégy fővel volt részese ünnepünknek, amelyet ezúton is köszönünk. Jelenlétükkel ünnepélyesebbé tették a borrendi tag és vincellér avatónkat. Borrendi taggá avattuk László Csabánét, valamint vincellérré Bazsik Andrást és Fecske Andrást, akik ezt követően, reményeink szerint a közösségi munkájuk alapján rövidesen borrendünk rendes, aktív tagjaivá avathatjuk.

Borrendi avatás

  

Borrendi tag avatás


Vincellér avatás

A megnyitó rendezvényt követően kisvonat szállította fel vendégeinket a VIP. pincébe, ahol ebéddel, helyi borok kóstolásával és zeneszóval folytatódott számukra az ünnepi program. A délután pedig vendégeink kedvük szerint látogathatták a boraikat kínáló hazai és vendég pincészeteket, élvezhették a sokszínű szórakoztató programot a pincefaluban felállított színpadoknál, illetve egyéb helyeken ahol szólt a zene, táncoltak a néptáncosaink.


Borvidékek Hétvégéje


Köszönjük a szervezőknek, segítőknek, a vendég és helyi borászoknak, a szórakoztató zenészeknek, táncosoknak és nem utolsó sorban az éttermeknek a részvételt, reményeink szerint jövőre is lesz Borvidékek Hétvégéje rendezvény.


« vissza