Disznótor, Disznóvágás, disznóölés, csapatépítés

Kultpince, disznóvágás, disznótor, csapatépítés

Ha kollégáival vagy barátaival szeretne részt venni egy autentikus vidéki disznóvágáson, vagy csak egy igazi, házi készítésű disznótoros lakomára vágyik, akár borkóstolóval, csapatépítéssel összekötve, látogasson el hozzánk Monorra!

Céges csapatépítés, baráti társaságok népszerű programja a monori KultPincében

Nemcsak baráti társaságok kedvelt programja a disznóvágás, különleges csapatépítő program is lehet, ahol együtt ízesítheti, gyúrhatja a kollektíva a kolbászhúst és töltheti, majd kóstolhatja a saját készítésű hurkát-kolbászt, sajtot!

Mindez egyedi helyszínen, az 1000 pincés Monori Pincefalu szívében.


Disznóvágás, disznótoros programjaink:

a disznó feldolgozása séfünk és a böllér irányításával. Igény szerint aktív részvétellel a szétbontásban, pörkölésben, a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, töltésében.

Étel-, italkínálat:

reggeli, tízórai, disznótoros ebéd, pálinka, forralt bor, kézműves borok.

További programlehetőség:

 

Egyéb programajánlatunk: amennyiben a disznó útját nem szeretnék végigkísérni (az óltól az asztalig): borkóstolóval egybekötött disznótoros ebéd/vacsora (orjaleves, házi készítésű hurka, kolbász, sült hús és / vagy töltött káposzta)


Csoportok jelentkezését várjuk, minimális létszám: 10-15fő.
Jelentkezés és ajánlatkérés ITT vagy ezen azE-mail címen.


Monor Budapesttől 30 kilométerre fekszik. A Monori Pincefalu a Gödöllői-dombság lábánál 180 hektár összefüggő területen fekszik, ahol közel 1000 pince található. A pincefalu építészeti és kulturális hagyományai valamint természeti adottságai alapján nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló.


KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 m2-es területen 80 fő befogadóképességű borpincével, 45-50 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépülettel, egy 90 fős zárt, fűthető fröccsterasszal és saját parkolóval várja vendégeit.MegközelítésDisznótor, disznóvágás a KultPincében >>
« vissza