Eladó Pince a Monori Pincefaluban

A Budapesttől 30 km-re található Monor Strázsa-hegy pincefalujában eladó egy 2870 nm-es, édesapánk által, a legnagyobb odaadással dédelgetett szőlővel és különböző gyümölcsfákkal beültetett telken, téglából épült pince a hozzá tartozó 40 nm alapterületű téglaépülettel, présházzal. Az épület jelenlegi felosztása: előszoba, kis tároló melyből akár tusoló is kialakítható, egy szoba és egy a termés feldolgozására, erjesztésre fenntartott helység, melyben a pincelejárat is található. A szoba egy vegyes tüzelésű kályhával fűthető.

eladó pince

Az présház fafödém szerkezetű, melyre 5 cm vastag beton került, így a padlástér beépíthető, további szobák alakíthatók ki. A villany bekötve. A vízellátás a telken található kb. 30 gyűrű mélységű ásott kútból búvár szivattyú segítségével megoldott. Az ingatlan egy csendes zsákutca végén található, ahol a parkolás akár több autónak is megoldott a telken, zárható kapu mögött. A pince a benne található valamennyi berendezéssel és a borkészítéshez szükséges eszközökkel ( 9db fahordó, műanyag és rozsdamentes kád, elektromos daráló, stb. ) együtt eladó, így azok a vételár részét
képezik. Ajánlom budapesti családoknak hétvégi házként, a borkészítéssel megismerkedni vágyóknak, illetve helyi szőlőgazdáknak, borászoknak egyaránt.

Eladó borpince, szőlőterület Irányára:

 6.900.000,- Ft.

Tel.: 30/346-0704


« vissza