Első monori pincebörze

Első monori Pincebörze! Pincét szeretnél, esetleg eladnád? Mi segítünk! Várunk minden kedves érdeklődőt 2018. október 14-én 10 órakor, aKultPincében!

EPinceborze, eladó pincék

Még ma is tartja magát a mondás, ami szerint: nem igazi monori az, akinek nincs pincéje a Strázsa-hegyen.Ahhoz, hogy a mondás igaz maradhasson: monoriak, figyelem!


Legyen Neked is pincéd!


Természetesen, hanem vagy monori, akkor is szívesen látunk a pincetulajdonosok között, mert tudd meg, hogy pincetulajdonosnak lenni jó, főleg Monoron. Ha pedig már van pincéd, de eladnád, akkor is jó helyen jársz, ugyanis professzionális hátteret biztosítunk ahhoz, hogy a családi örökséged a legjobb kezekbe kerüljön.


Orbántér

 


Pincetulajdonosok figyelem!


Eladná pincéjét? Mi segítünk! Keressetek minket! 2018. október 14-én 10 órától, a KultPincébentartjuk az első monori Pincebörzét, ahol felkészült, tapasztalt szakértők segítenek az eladásban. A szolgáltatás díjmentes, csupán annyit kérünk, hogy részletes információkat biztosíts részünkre az eladó ingatlanról, amelyet az alábbi módokon küldhetsz el nekünk, amennyiben további információra van szükséged, ezen az E-mail címen felteheted a kérdésed, illetve hívhatsz telefonon a +36309341000 számon:

 

monoripincefalu kukac gmail.com


Szeretnél pincetulajdonos lenni?


Legyen Neked is Pincéd! Szeretnél részese lenni egy igazi monori, pincefalu élménynek? Vegyél részt az első monori Pincebörzén 2018. október 14-én 10 órától, a KultPincében!

Addig is kattints a:www.monoripincefalu.eu/eladopincek oldalra!

A pincebörze programja:


2018. október 14-én, vasárnap, 10.00-tól gyülekező a KultPincében, ahol meleg teával, forralt borral, zsíros deszkával és számos eladásra kínált pincével, szőlővel és tulajdonosaival várunk. A vendégvárást követően köszöntésképp bemutatjuk aMonori Pincefalut, illetve az eladásra szánt pincéket, szőlőket. Innentől nincs más dolgod, mint felvenni egy térképet, amelyen jelöltük az ingatlanokat és elindulni a szemlére. A pincék megtekintésén túl találkozhatsz, megismerkedhetsz a tulajdonosokkal is és akár együtt mehettek el megszemlélni az eladó ingatlant.
« vissza