Évbúcsúztató borrendi batyus buli 2016

Néhány nappal a nagytanács és a nagymester megválasztását követően hagyományainknak megfelelően ismételten megrendeztük az évbúcsúztató batyus bulinkat. Az elmúlt évben a KultPince adott otthont a rendezvénynek, ebben az évben az Ó-hegy Borház vendégei voltunk. Ahogy az szokott lenni borrendi társaink párjukkal és hatalmas batyuval és jófajta zamatos monori borokkal érkeztek.

Monori Környéki Strázsa Borrend Batyus buli 2016

Az üdvözlő pálinkák több menetben történő elfogyasztását és az összes vendég megérkezését követően Ambrózi Pál nagymesterünk köszöntötte a vendégeket, megemlékeztünk azon borrendi társainkról akik ebben az évben távoztak az élők sorából, majd néhány a jövőre vonatkozó feladat és információ elmondását követően az Ó-hegy Borház tulajdonosa Kovács Róbert mutatta be a helyet ahol évet búcsúztattuk és az estét töltöttük.

Monor Környéki Strázsa Borrend batyus buli 2016

Köszönjük Lukácsy Zolinak és feleségének, hogy bemutatták számunkra a család soron következő borász tagját és reményeink szerint majdan borrendünk lehetséges tagját.

Monor Környéki Strázsa Borrend batyus buli 2016

Ahogy az néhány mellékelt fotóból is kiderül mindenki jó nagy batyuval érkezett, így sok finomság között válogatva bőséges és a kulináris élvezeteket sem mellőző vacsorában volt részünk. Vacsora közben jókat beszélgettünk és élveztük Petrik Balázs halk háttér zenéjét. Vacsora végeztével a zene hangosabb lett és egyre többen táncra perdültek, a hangulat a tetőfokára hágott, a táncot időnként jókedvű nótázás szakította meg.

Köszönjük házigazdánknak a gyönyörű esti panorámát, a hangulatos helyet és estét. Borrendi társainknak pedig az együtt töltött szép estét!

« vissza