Falánk Fánkfalók Találkozója 2017

    
Február 11-én 14 órától a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében ismét Fánkfaló! Afrissen sült fánk mellé fűszeres forralt bort és gyümölcsteát kínálunk, a gyerekeknek pedig játszóházat, kézműves foglalkozásokat szervezünk. A belépés díjtalan!

Ismét lesz kézműves foglalkozás gyerekeknek: Marietta, Henrietta és lldikó a papírtechnika, Edit és Klári a fonaltechnika, illetve Marika és Margit az anyagtechnika, Erika pedig  a gyöngyözés rejtelmeibe segít beavatni az ügyeskedni vágyókat.
Kézműves vendégeink kínálják áruikat: Kaltenecker Andi Csodaszappanjait, a Csúzi Családi Pincészet almatermékeit, Pásztor Piroska patchwork munkáit, a Herbatea Manufaktúra mézeit, Birta Babett lakásdekor cikkeit. Németh Zoltán mestercukrász egyedi nyalókákat készít, a zenefelelős pedig Gosztola Gábor lesz!

Várjuk a jelmezbe öltözött Fánkfalókat, minden maskarában érkezőnek egy fánk lesz a jutalma, a legötletesebb jelmezeket pedig külön díjazzuk!

A rendezvény során befolyt összeget a rászoruló monori gyermekek nyári táborozásának támogatására szánjuk. Gyertek/jöjjenek el családostól, legyen egy kellemes délutánunk együtt és egyben segítsük az adománygyűjtést!


 
Kedvcsináló képek a tavalyi rendezvényről itt!
« vissza