Finn vendégek a Strázsa-hegyen

A B&K Kft. meghívására, az OY ELTETE AB finn cég kétnapos látogatást tett Monoron. A sokéves együttműködés során kialakult közeli személyes kapcsolatok eredményeként jött létre ez a találkozó. Különös apropója a találkozónak, hogy finn barátaink Cége 30 éves és a B&K Kft. is születésnapot, mégpedig a 15. éves fennállását ünnepli ebben az évben.
A program pénteken a Nyerges Hotelből indult, lovaskocsin utazva látogatták meg Lukácsy György, Orlik Sándor és Hanzelik Lajos pincészetét, ahol vendégeink a Borrend hagyományainak megfelelő színvonalú, szívélyes vendéglátásban részesültek.
A program Czeglédi György pincészetében folytatódott, vacsora előtt és után a szórakoztatást a Csereforgó zenekar és a Strázsák néptáncegyüttes biztosította.
A hangulatos péntek délutánt követően vendégeink 10 fővel részt vettek a szombaton megrendezésre került II. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyen, majd a délutáni Orbán-napi Vigadalom vendégeiként rövid műsorral kedveskedtek a monori közönségnek.
A monori program a Bodor Borházban folytatódott, ahol a pince tulajdonosa kemencében sült étkekkel kápráztatta el vendégeket.

Reméljük, hogy sikerült egy emlékezetes hétvégével meglepni vendégeinket és megtartják Monort és a Strázsa-hegyi borászokat jó emlékezetükben.

« vissza