Hétvégén izgalmas forralt borokkal várnak a monori pincék (travelo.hu)

Rózsakő főzetet, rusztikus forralt othellot és málnás forralt  bort is kóstolhatnak azok, akik szombaton a Monori pincefalu felé veszik az irányt. Itt egy hatalmas fesztivállal ünneplik a pinceajtókat nyitogató forralt borokat, de sülnek majd a serpenyőkben fánkok, lángosok, és kukoricalevest is kínálnak popcornnal.

A KétSzabó Fogadó kamilla és viola ihlette forralt borral várja a látogatókat, a KultPince rozmaringos fehér- és narancsos vörös forralt borral készül. És amíg a Megyeri Hanti Pince körtével és lime-mal ízesített cserszegi fűszerest tölt a poharakba, addig a VMSZ Pince a ceglédi La Toscana Étteremből hív egy séfet, hogy gulyással és toszkán halas tésztasalátával is gondoskodjon a bevitt szénhidrátok változatosságáról. Mindezalatt Bokros Károly pincéje kompletten a család éléskamrájának teljes tartalmát ajánlja fel vendégeinek a családi recept alapján készülő forralt bora mellett.

De a gyerekekre és az alkoholmentes melegítő italokra vágyókra is gondoltak, őket a Kovács-Gómez Pince mézkülönlegességeivel ízesített forró teáival várják.

Tovább a Travelo oldalára >>

« vissza