III. Lovagi Lakoma és Borász Bál 2008

Borrendünk harmadik alkalommal rendezte meg a "Lovagi Lakoma és Borász Bál"-t. Nagy örömünkre ismételten egy sikeres rendezvényent mondhatunk magunkénak. Mindezt köszönhetjük a Jászai Mari Általános Iskolának a helyszín biztosításáért, Pál Istvánnénak a terem dekorációjáért, báli közönségünknek, éttermeknek, borászoknak, akik évről-évre kitartanak mellettünk és részvételükkel biztosítják rendezvényünk sikerét. Köszönjük a La Fiesta Party Service színvonalas munkáját amely az ételek kiválasztásában, a báli terem berendezésében, a vendégek kiszolgálásában és nem utolsó sorban a főztjében öltött testet.
Köszönjük meghívott vendégeinknek a

hogy elfogadták meghívásunkat és jelenlétükkel segítettek rendezvényünk sikeres lebonyolításában, örültünk társaságuknak, jó volt néhány órát szórakozva együtt tölteni.
Minden éveben törekszünk arra, hogy egy rövid, de színvonalas műsorral kedveskedjünk vendégeinknek. Ebben az évben a Magyar Állami Operaház magánénekesei, Balatoni Éva és Jekl László színvonalas műsorukkal szórakoztatták vendégeinket.
A műsort követően kezdődött a tánc, amely szinte szünet nélkül tartott az eredményhiredetésig, ahol átadhattuk a közönségdíjat a Nicolett Panzió és Étterem részére a legízletesebb étel és Hanzelik Lajos Borrendünk tagja részére a legharmónikusabb bor elkészítéséért.
A hagyományosan megrendezett tombola nyertese Nyergesi Rezső a Vinum Ister Granum Regionis Borlovagrend nagymestere egy kerékpárt nyert 1-es rajtszámmal, amely egyben meghívás a IV. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny-en történő részvételre.

Bálunk képei ( Fotó: Vitéz Attila ) >>
Bálunkról készült film megtekintése >>

Rendezvényünk támogatói:

Budapest Bank, Monor és Vidéke Takerékszövetkezet, KerBor Kft., Nyerges Hotel,
B & K Kft., EcoFact Számviteli és Tanácsadó Kft., Bodor Borház, Kiss Péter, Csuzi Családi Pincészet, Sintár Péter, Vig Borász Bt.

« vissza