IV. Lovagi Lakoma és Borász Bál

Borrendünk negyedik alkalommal rendezte meg támogató célú Lovagi Lakoma és Borász Bált. Támogató közönségünknek köszönhetően most is telt házas volt rendezvényünk. Ezúton szeretnénk megköszönni mindazok támogatását akik lehetővé tették, hogy Monor egyik legszínvonalasabb bálját rendezhettük meg, mindezt úgy, hogy megteremthettük következő nagy rendezvényünk, a Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny és a Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál megrendezésének anyagi alapját.
Köszönetet mondunk a helyszínt biztosító Jászai Mari Általános Iskolának, Pál Istvánnénak a terem dekorációjáért, La Fiesta Party Service színvonalas munkájáért amely az ételek kiválasztásában, a báli terem berendezésében, a vendégek kiszolgálásában és nem utolsó sorban a főztjével biztosított közönségünk számára.
Bálunkon hagyományosan több étterem és borász biztosítja a kulináris élvezeteket. Köszönjük a kimagaslóan ízletes ételeket, amelyeket kifejezetten közönségünk kedvére, erre az alkalomra alkottak.

Ételkínáló éttermek: Forrás Vendéglő, Gombás Étterem, La Fiesta Party Service, Nicolett Panzió és Étterem, Nyerges Hotel, Zila Kávéház – Krisztina Cukrászda és Étterem. Ebben az évben közönségdíjas éttermünk a Nyerges Hotel, az általa készített vadmalac pecsenyével érdemelte ki a megtisztelő kitüntetést.

A bor és az étel harmóniája együtt biztosítja a teljes kulináris élvezetet, így nem feledkezhetünk meg a borászokról sem. Meghívott vendégünk volt Frittmann János Soltvadkertről és a horvátországi Sziszak várósából érkezett Marincsity borászat. Mint minden évben, úgy most is, a monori és környékbeli borászok is hozzájárultak boraikkal az est sikeréhez a hangulat fokozásához. Köszönjük, hogy kitűnő és zamatos boraikkal hozzájárultak esténk sikeréhez. Ebben az évben közönségdíjat kapott Hanzelik Lajos 2008-as évjáratú Karát bora.

Borrendünk minden évben műsorral is igyekszik közönségének kedvében járni. Ebben az évben a Festkompass Cultural Managment Ltd. tulajdonosa, Laczkó Illés barátunk szervezésében Horvátországból érkezett hozzánk az Ivan Goran Kovacsity Művelődési Egyesület. Nagyszerű együttest ismerhettünk meg, színvonalas és magával ragadó zenéjükkel, táncukkal és gyönyörű népviseletükkel kápráztatták el közönségünket. Nagy örömünkre műsoruk végeztével együtt mulattak és táncoltak velünk. Köszönjük fáradozásukat, kedvességüket és visszavárjuk az együttest más rendezvényünkre is.

Egy ünnep az akkor igazán ünnep ha barátainkkal jó ismerőseinkkel együtt ünnepelhetünk. Köszönjük meghívott vendégeinknek Zilai Zoltánnak, Bíró Máriának, Erdősi Máriának, Dr. Lakner Zoltánnak, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrendnek, az István Nádor Borlovagrendnek, Krämer Fülöp Borlovagrendnek, a Promontórium Borlovagrendnek, a Szent Benedictus Borrendnek és a Vinum Ister-Granum Regions Borlovagrendnek, hogy jelenlétükkel megtisztelték rendezvényünket.

Nem utolsó sorban, köszönjük támagatóinknak, hogy adományaikkal, munkájukkal hozzájárultak az est sikeréhez.
Támogatóink: B&K Kft., Computer System Bt., Bodor Borház, Csuzi Családi Pincészet, Ecofact Kft., HP Cork Kft., István Nádor Borlovagrend, Kerbor Kft., Miklaker Kft., Pál Istvánné, Promontórium Borlovagrend, Szent Benedictus Borrend, Tóth András zöldség üzlete, Trióda Biztonságtechnikai Zrt., Vinum Ister-Granum Regions Borlovagrend.

Rendezvényünk képei, amelyet minden alkalommal Vitéz Attila készített!

Klikk ide a képekért! >>

« vissza