IV. Óhegyi Bornap és Főzőfesztivál

A Péteri Borbarát Kör Egyesület 2011.06.11 – én rendezi meg a IV. Óhegyi Bornap és Főzőfesztiválját. Az eseményre meghívunk mindenkit, aki szeretne részese lenni egy szép környezetben,családias hangulatú kulturális és gasztronómiai fesztiválnak.

Rendezvényen fellépnek :
· Monori Strázsák Néptánc Együttes
· Kacamajka Néptánc Együttes
· Üllői Kenderes Néptánc Együttes
· A Péteri Viráglányok Tánccsoport
· A Péteri Kékibolya Tánccsoport
· A Péteri Általános és Művészeti Iskola Táncosai
· A Péteri hagyományőrzők
· A Péteri Nyugdíjas klub
· Malév Kamarás Együttes
· A Kalapos Együttes
· A Vecsési Fesztivál Fúvós Zenekar
· Ozvena Budapesti Szlovák kórus
· Péteri hastáncos csoport

Az esti bulin a Szerpenteam Együttes húzza a talp alá valót
A rendezvény védnöke: Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok, a Magyar Torna Szövetség Elnöke. A fesztiválon mindenki részt vehet a következő feltételekkel:

· 14 éves korig ingyenes a belépés. A látogató jogosult a területen tartózkodni, részt venni az ingyenes programokon és megtekinteni a különböző eseményeket, műsorokat.
· 14.életév betöltése fölött a látogató 300 Ft os Támogatójegy megvásárlása után léphet be a területre , vehet részt az ingyenes programokon, és tekintheti meg a műsorokat.
· Aki a Péteri Borbarát Kört 1000 Ft – tal támogatja az kóstoló poharat kap, ami a fentieken kívül feljogosítja a versenyben induló ételek és a kijelölt helyeken történő borok kóstolására is a kifüggesztett feltételek szerint.
A fesztivál megközelíthető: saját közlekedési eszközzel a Péteri vasút állomás elágazástól (Delta Presszó) az állomással ellentétes irányba kb.2500m földúton, vagy a Művelődési ház udvarából induló járatokkal.
« vissza