IV. Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál
Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete | Hegyi bab |
Monori Nagytemplomi Református Gyülekezet | Juhtúrós borjúpörkölt 2 féle gombával, kapros galuskával |
Balogh Péter | Halászlé |
Lukácsy György | Csülkös káposzta |
Csipet Csapat (Ifj. Tóth László) | Szürkemarha pörkölt házi tarhonyával |
Bokros Sándor és Barátai | Halászlé |
Szuchy Lóránt | Birkagulyás |
Berki István | Hagymás bab |
Monori Lions Klub | Tanyasi kakaspörkölt túróscsuszával |
B & K Kft. Főzőcsapata | Román csorbaleves |
Monori Borút Egyesület | Lecsó |
Péteri Borbarát Kör | Gyöngytyúk ragu kapros-juhtúrós galuskával |
Kapás Istvánné | Sárgaborsó gulyás, almáspite |
Srágli Dávid | Tárkonyos bárányleves |
Pamacs | Őz- és vaddisznópörkölt |
Kovács Péter | Chilis bab |
Jakabné Jávorszki Krisztina | Szoljanka leves |
Hadrikné Marika | Kapros túróslepény |
Köszönetet mondunk minden sütő-főző családi-baráti körnek, munkahelyi kollektívának, civil szervezetnek, akik "Főzőtudományuk legjavát nyújtották", ételük kóstolására vendégeket fogadtak, részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Továbbá köszönetet mondunk minden támogatónknak és segítőnknek, hogy segítségnyujtásukkal, munkájukkal lehetővé tették immáron negyedik alkalommal megrendezett fesztiválunk sikeres lebonyolítását.
A zsűri tagjai, szakmájuk kiválló képviselői:
Gombás András: a Vendéglátók Ipartestületének elnökségi tagja, régióvezető, a
Gombás étterem tulajdonosa.
Florovits György: étteremvezető, Lizard Étterem vezetője, mely étterem 2. alkalommal nyerte el a "Best of Budapest" díjat.
A zsűri minden főzőcsapatot meglátogatott, figyelemmel kisérte a sütés-főzés folyamatát, majd az elkészült étel kóstolását, zsűrizését követően nehéz döntés alapján az alábbi elismerő okleveleket és díjakat osztották ki.
"Legízletesebb leves" | Balogh péter |
"Legfinomabb szaftos étel" | Monor Lions Club |
"Legízletesebb fűszerezett sült" | Lukácsy György |
"Legfinomabb desszert" | Hadrikné Marika, Kalocsáné Judit |
"Legszebben szervírozott étel" | Csipet Csapat (középiskolás főzőcsapat) |
"Legjobb főzőcsapatként működött" | Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete, Monori Borút Egyesület csapata |