IV. Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál
| Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete | Hegyi bab |
| Monori Nagytemplomi Református Gyülekezet | Juhtúrós borjúpörkölt 2 féle gombával, kapros galuskával |
| Balogh Péter | Halászlé |
| Lukácsy György | Csülkös káposzta |
| Csipet Csapat (Ifj. Tóth László) | Szürkemarha pörkölt házi tarhonyával |
| Bokros Sándor és Barátai | Halászlé |
| Szuchy Lóránt | Birkagulyás |
| Berki István | Hagymás bab |
| Monori Lions Klub | Tanyasi kakaspörkölt túróscsuszával |
| B & K Kft. Főzőcsapata | Román csorbaleves |
| Monori Borút Egyesület | Lecsó |
| Péteri Borbarát Kör | Gyöngytyúk ragu kapros-juhtúrós galuskával |
| Kapás Istvánné | Sárgaborsó gulyás, almáspite |
| Srágli Dávid | Tárkonyos bárányleves |
| Pamacs | Őz- és vaddisznópörkölt |
| Kovács Péter | Chilis bab |
| Jakabné Jávorszki Krisztina | Szoljanka leves |
| Hadrikné Marika | Kapros túróslepény |
Köszönetet mondunk minden sütő-főző családi-baráti körnek, munkahelyi kollektívának, civil szervezetnek, akik "Főzőtudományuk legjavát nyújtották", ételük kóstolására vendégeket fogadtak, részvételükkel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Továbbá köszönetet mondunk minden támogatónknak és segítőnknek, hogy segítségnyujtásukkal, munkájukkal lehetővé tették immáron negyedik alkalommal megrendezett fesztiválunk sikeres lebonyolítását.
A zsűri tagjai, szakmájuk kiválló képviselői:
Gombás András: a Vendéglátók Ipartestületének elnökségi tagja, régióvezető, a
Gombás étterem tulajdonosa.
Florovits György: étteremvezető, Lizard Étterem vezetője, mely étterem 2. alkalommal nyerte el a "Best of Budapest" díjat.
A zsűri minden főzőcsapatot meglátogatott, figyelemmel kisérte a sütés-főzés folyamatát, majd az elkészült étel kóstolását, zsűrizését követően nehéz döntés alapján az alábbi elismerő okleveleket és díjakat osztották ki.
| "Legízletesebb leves" | Balogh péter |
| "Legfinomabb szaftos étel" | Monor Lions Club |
| "Legízletesebb fűszerezett sült" | Lukácsy György |
| "Legfinomabb desszert" | Hadrikné Marika, Kalocsáné Judit |
| "Legszebben szervírozott étel" | Csipet Csapat (középiskolás főzőcsapat) |
| "Legjobb főzőcsapatként működött" | Baranyai Borászok és Szőlőtermelők Egyesülete, Monori Borút Egyesület csapata |