Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig a Monori Pincefaluban

Január második szombatján, újból aforraltborédes, és fűszeres illata lengi be majd a Strázsahegy kinyíló pinceajtajai körüli teret. A KultPince a forralt borés finom falatok mellettkülönleges programokkal, zenével, filmvetítéssel, kézműves termékekkelvárja a Monori Pincefaluba látogatókat!
Az idén már harmadjára kerülmegrendezésrea Forraltboros Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig fesztivál. Számos ismert budapesti és helyi ételkészítő mester csatlakozika helyi forraltbort főző-kínáló borosgazdákhoz, hogy bemutassák a nagyérdemű közönségnek ízelítő falatokat és a forraltbor különlegességeiket. December 15.-étől lehet megvásárolni elővételben a kedvezményes belépésre jogosító támogatójegyeket. amiről részletesen a szervező Monori Borút Egyesületad majd tájékoztatást.

Az elővételben vásárolt támogató jegyek gyors bejutást biztosítanak a helyszínen ésnem utolsó sorban 1000 ft-os kedvezményt tartalmaz december 31. elővételben megvásárolt jegyek. A belépőjegy ára a helyszínen: 4990 Ft, elővételben: 3990 Ft.

2012. évi rendezvényünk képei >>
« vissza