Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig

Kalandozások Jégvirágtól Borvirágig (Fodor Éva Györgyi fotója) Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig, Monori Pincefalu

Vendégváró pincészeteink forraltbor kínálóként résztvettek a Monori Borút Egyesület által január 15-én szervezett "Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig" rendezvényen. A készülődés már korán reggel kezdődött a pincék felől forraltbor illata terjengett, a meghívott éttermek és gasztrobloggerek készültek a vendégvárásra.
A vendégvárók nagy örömére a nyitástól kezdve folymatosan érkeztek a vendégek. Borászok és az ételt kínálók megállás nélkül dolgoztak, élvezték a rendezvény sikerét. Folyamatosan készült a forraltbor és pótolták az ételeket. A menü káprázatos volt, igazi különlegességeket kóstolhattak vendégeink. Külön köszönjük a monorierdei Tanya Csárdának, hogy az utolsó pillanatban beugróként elvállalta az ételkínálást és egy igazi disznótoros kínálattal lepte meg a közönséget.
A vendégsereg egész nap kitartott, pincéről-pincére jártak, majd ismét visszatértek és újra kezdték a kóstolást. A kellemes időjárásnak, a vendégmarasztaló ételeknek és boroknak köszönhetően a zárást követően is minden pincében volt vendég, beszélgettek, iszogattak és néhány pincéből a jókedvű nótázás hangjait vitte a szél.
A rendezők és borrendünk egyaránt köszönetét fejezi ki vendégeinknek, a vendégváróknak, hogy részvételükkel elősegítették rendezvényünk sikerét és pincefalunk hírnevének öregbítését.

Reggeli előkészületek >>
Ihatóbb Magyarországért képei (facebook) >>
Hanti Tamás képei (facebook) >>
Monori Borút Egyesület fotói >>
Marosán Boglárka fotói (facebook) >>
Kovács Krisztina fotói (facebook) >>
Chef Karak cikke >>
Napközben és az esti jutalomjáték >>
A Duna Borrégió Borút Egyesület cikke >>
Hobbyborászat, Kaiser Zoltán írása >>
Erdősi Mária fotói >>
Pécsi Gábor fotói >>

« vissza