Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig
Vendégváró pincészeteink forraltbor kínálóként résztvettek a Monori Borút Egyesület által január 15-én szervezett "Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig" rendezvényen. A készülődés már korán reggel kezdődött a pincék felől forraltbor illata terjengett, a meghívott éttermek és gasztrobloggerek készültek a vendégvárásra. 
	A vendégvárók nagy örömére a nyitástól kezdve folymatosan érkeztek a vendégek. Borászok és az ételt kínálók megállás nélkül dolgoztak, élvezték a rendezvény sikerét. Folyamatosan készült a forraltbor és pótolták az ételeket. A menü káprázatos volt, igazi különlegességeket kóstolhattak vendégeink. Külön köszönjük a monorierdei Tanya Csárdának, hogy az utolsó pillanatban beugróként elvállalta az ételkínálást és egy igazi disznótoros kínálattal lepte meg a közönséget. 
	A vendégsereg egész nap kitartott, pincéről-pincére jártak, majd ismét visszatértek és újra kezdték a kóstolást.  A kellemes időjárásnak, a vendégmarasztaló ételeknek és boroknak köszönhetően a zárást követően is minden pincében volt vendég, beszélgettek, iszogattak és néhány pincéből a jókedvű nótázás hangjait vitte a szél.
	A rendezők és borrendünk egyaránt köszönetét fejezi ki vendégeinknek, a vendégváróknak, hogy részvételükkel elősegítették rendezvényünk sikerét és pincefalunk hírnevének öregbítését.
Reggeli előkészületek >>
	Ihatóbb Magyarországért képei (facebook) >>
	Hanti Tamás képei (facebook) >>
	Monori Borút Egyesület fotói >>
	Marosán Boglárka fotói (facebook) >>
	Kovács Krisztina fotói (facebook) >>
	Chef Karak cikke >>
	Napközben és az esti jutalomjáték >>
	A Duna Borrégió Borút Egyesület cikke >>
	Hobbyborászat, Kaiser Zoltán írása >>
	Erdősi Mária fotói >>
	Pécsi Gábor fotói >>