Koccintás 2012 szeptember 1. 16 óra

Koccint az egész ország!

 

dr. Fazekas Sándor Vidékfejlesztési Miniszter fővédnökségével Sztanev Bertalan és Dr. Prónay Bence szervezésében, a Monor Környéki Strázsa Borrend egy vidám versengésre invitálja Önöket, amelynek célja, hogy megtalálják Magyarország legkedveltebb borvidéki településeit. Azt hisszük, hogy a monoriak és ezen belül a pincegazdák támogatásával, a Monori Pincefalu nagyszerű adottságait kihasználva képesek leszünk a Kunsági Borvidék ezen címének megszerzésére. 
Arra kérjük a borpincével és saját borral rendelkező gazdákat, hogy invitálják egy koccintásra családjukat, kollégáikat, barátaikat és üzleti partnereiket. Azokat a monoriakat akiket nem hívtak egyetlen pincébe sem koccintani, azt a Monor Környéki Strázsa Borrend és a Monori Borút Egyesület egy pohár borra a Szent Orbán illetve a Bacchus térre (Bajcsy Zs. u. vége) invitálja, hogy koccintsunk egy időben és egyszerre a magyar borért 2012 szeptember 1 – én 16 órakor. A koccintáshoz illő talpas pohárról a pincegazdáknak, a térre látogatóknak pedig maguknak kell gondoskodniok.
A legkedveltebb borvidéki településekké azok a borvidéki települések válhatnak, ahol az adott település lélekszámát is figyelembe véve abszolút értékben és arányában a legtöbb borász és borkedvelő koccint az adott időpontban.
Az esemény megtörténtét dokumentálni kell. A dokumentáláshoz szükséges űrlapot a pincegazdák a Szent Orbán és a Bacchus téren a szervezőktől vehetik át, amelyen ki kell tölteni a pincegazda (borász) nevét lakcímét és a koccintók számát. A koccintás pillanatáról digitális fényképet kell készíteni és az esemény után a szervezőknek mindkettőt át kell adni, hogy azt hitelesíteni és összesíteni tudják. Az így létrejött dokumentációval (hitelesített űrlap és fotó) lehet pályázni szeptember 3-ig. A pályázatot a Monor Környéki Strázsa Borrend összesítve, digitális formában (fényképek egyedi űrlapok) fogja beadni.

A Monor Környéki Strázsa Borrend arra kéri a pincetulajdonosokat, a Monoron működő civil szervezeteket és a monori polgárokat, hogy minél többen vegyenek részt a Koccintás 2012 monori eseményén.

Koccintsunk egy időben és egyszerre a magyar borért 2012 szeptember 1 – én 16 órakor, 

legyen ez a nap a Monori Pincefalu napja.

Bővebb információ: Kugel György +369341000


Szabályzat letöltése >>, Előző évi koccintásunk képei >> , Letölthető plakát >>, Civil felkérő >>

Koccintás 2012 regiszrációs lap letöltése >>


Képek 2011-ből:


« vissza