KultPince hidegtál és hidegkonyhai ajánlata

A pince séfje a háziasan elkészített fogások mestere. Büszkén vallják, hogy ezidáig még nem volt olyan rendezvényük, ahol a helyben elkészített ételeket ne dicsérték volna vendégeik!

A pincészet arra törekszik, hogy étel- és italkínálatuk alapját a házi, lehetőleg helyben vagy a környékben készült alapanyagok adják (pl. borkóstolókhoz kézműves sajtokat, friss, házi hústermékeket ajánlunk). Saját kézműves boraink, koktéljaink mellett üdítőként igazi házi szörpöket kínálunk.

Hidegtál rendelés

Hidegtálat, salátát, szendvicset kínálnak:

Hidegtál, saláta, szendvics rendelés születésnapra, eljegyzésre, esküvőkre, baráti összejövetelre, ballagásra, céges rendezvényre és nem utolsó sorban pincebulra. Hidegtál, saláta, szendvics készítés a megrendelő elképzelése és igénye szerint, nem feledkezve meg a vegetáriánusokról és glutén érzékenyekről sem!

Hudegtál készítés

Pincészetek, Pincetulajdonosok figyelmébe! 

Azért, hogy Önöknek csak a hangulatos és szeretetteljes vendégfogadásról kelljen gondoskodnia, a KultPince hidegtálaival, szendvicseivel, salátáival, ha szükséges melegételeivel és kiszállítással  is áll az Önök rendelkezésére!« vissza