Lőrinci Vendéglős Monoron

A Strázsa-hegy felemelkedésének egyik útja, hogy olyan emberek vesznek Monoron pincét akik örömüket lelik a borászkodásban, gondozzák pincéjüket. Ezt történt mostanában, Gombás András Gombás Étterem tulajdonosa pincét vett a pincefalu Izabella dűlőjében. Köszöntjük Monoron, kívánjuk, hogy legyen sok öröme borászkodásban és élvezze a Strázsa-hegy nyugalmát.

A pestszentlőrinci, tizenkét éve működő Gombás Étterem messze földön híres különleges ízeiről, kiváló borairól és családias hangulatú, ízlésesen berendezett termeiről, ahol a magyar és a külföldi vendégek garantáltan idegenforgalmunk jó hírét öregbítő szíveslátással találkoznak. Nem véletlen mondták anno a fegyverneki srácról: minthogy oly udvarias, csak pincér lehet belőle! Azóta a vendéglátás számos oldalát megismerte a szakember és vallja, az Év vendéglőse kitüntetést sem csak ő, hanem családja és a munkájukat nap, mint nap segítő kollegák is kiérdemelték.... A teljes cikk >>

A monori bálozó közönség rövidesen megtapasztalhatja az étterem képességeit, mivel a Gombás Étterem egyike a Lovagi Lakoma és Borász Bál meghívott éttermeinek.

Bor és Étek Magazin >>

« vissza