MBOSZ fotopályázat 2012

MBOSZ fotópályázat 2012
A Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége honlapján, a www.borrend.hu oldalon az idén is meghirdeti a borlovagok részére kiírt fotópályázatát „BORÁSZOK, BOROK, BORÁSZATOK”címmel.

A legjobb három fotó alkotóját díjazzuk, oklevéllel és értékes ajándékkal. A legjobb fotókból készített összeállítást a Borászati Füzetek ez évi utolsó számában, a Kertbarát Magazinban és természetesen honlapunkon is megjelentetjük.

 

Részvételi feltételek:


- valamelyik magyarországi MBOSZ tag vagy tagjelölt borrend tagjai, a borrenddel kapcsolatban álló fiatalok (tagjelöltek) küldhetnek fotókat,
- egy borlovag maximum 5 db fotóval pályázhat,
- a fotókat e-mailen vagy elektronikus adathordozón (CD, DVD) kérjük eljuttatni Biró Mária főtitkárhoz a biromaria46@gmail.com e-mail vagy a 6000 Kecskemét Felsőcsalános 53/3. címre.
- a fotók JPG formátumban, minimum 1200*800 képpont méretű legyenek
- a pályázó nevét, elérhetőségét, borrendjének nevét és a fotók címét, a fotóst azonosító jeligét, a készítési idejét a fotók leadásával egy időben kérjük megadni.
- a fotók leadási határideje 2012. szeptember 10.


Közzététel, szavazás és eredményhirdetés:


- a beküldött fotókat honlapunk galéria oldalán ( www.borrend.hu/galeria ) tesszük közzé, szavazni 2012 október 30-ig lehet ezen az e-mail címen. Szavazni a legjobb fotóra és a legjobb fotósra lehet, egy e-mail címről csak egy szavazat adható le.
- a díjátadás, eredményhirdetés a 2012. évi Sajt és Újbor Fesztiválon lesz, amelyen a pályázóktól a borrendi díszruha viselését kérjük.
- a fotók értékelését és a díjazásról döntést a közönségen, honlap-látogatókon kívül az MBOSZ Marketing Bizottsága fotóművészek segítségével (bizottság 5 tagja + 3 fő fotós) fogja meghozni.


 Jelentkezési lap >>   Díjazottak ajándékai >>

A 2011-es pályázatunk képei >>


Budapest, 2012. július 10.

MBOSZ

« vissza