Monori Koccintás 2012

Jó hangulatban, jó időben 641-en koccintottunk Monoron. Koccintottunk a pincékben, a Szent Orbán téren, a Bacchus téren és a Vigadó étteremben egyaránt. Koccintottunk a magyar borért, a barátságért, a pincefalunkért.Beszélgettünk, kóstoltuk a jófajta monori borokat és ételeket, egyszerűen csak jó volt együtt.


Borrendünk köszönetét fejezi ki mindazoknak akik kinyitották pincéjüket, dolgoztak azért, hogy meghívott vendégeik jól érezzék magukat és részesei lehettünk a versenynek hiszen "Koccintott az egész ország". Köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták a pincetulajdonosok invitálását, segítségükkel ezen a délutánon benépesíthettük pincefalunkat.
Köszönjük mindazoknak akik munkájukkal hozzájárultak rendezvényünk sikeres lebonyolításához, így Varga Gábornak (B&K Kft.) plakát és a nevezési lap elkészítéséért, Takács Zsuzsinak aki fotózott, Balogh Péternek a téglagyári pincék részvételének szervezéséért, Sabata Támásnak és Bókai Jánosnak a nevezési lapok kiosztásáért, Török György (B&K Kft.), Méhész Jánosnak a képek és nevezési lapok fogadásáért és az összesítésért. Akkor nézzük az eredményeket és a képeket!
 

« vissza