Monori Koccintás 2013

Ismételten jó hangulatban, jó időben 513-an koccintottunk Monoron. Koccintottunk a pincékben, a Szent Orbán téren, a téglagyári pincéknél egyaránt. Koccintottunk a magyar borért, a barátságért, a pincefalunkért.Beszélgettünk, kóstoltuk a jófajta monori borokat és ételeket, egyszerűen csak jó volt együtt.
Borrendünk köszönetét fejezi ki mindazoknak akik kinyitották pincéjüket, dolgoztak azért, hogy meghívott vendégeik jól érezzék magukat és részesei lehettünk a versenynek hiszen "Koccintott az egész ország". Köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták a pincetulajdonosok invitálását, segítségükkel ezen a délutánon benépesíthettük pincefalunkat.
Koccintó pincék és szervezetek:

Bokros Gábor, Burján Sándor, Csúzi Családi Pincészet, Egervári János, Bicskei Zsuzsanna-Gosztola Gábor, Mészáros János, Lukácsy Pince, Acsai Sándor, Nagy László, Kosztán János, Monori Borút Egyesület (Szent Orbán tér), Schmidt Norbert, KultPince, Monor Környéki Strázsa Borrend (Lukácsy Pince), Bokros Ida, Burján Gézáné, Sárosi István, Kis-Pál Zsolt, Sabata Tamás, Bokros István, Tasi József, Kovács Róbert (Óhegy Borház)
 
Köszönjük mindazoknak akik munkájukkal hozzájárultak rendezvényünk sikeres lebonyolításához.
« vissza