Orbán-nap Velencén (1)

Nagy Örömünkre 2005 május 28-án a Szent Benedictus Borlovagrend meghívására részesei lehettünk a hagyományos Velence Bence-hegy Orbán-napi hegyünnepnek. Vendéglátóink a Bence vendéglőben fogadták Borrendek képviselőit. Finom sütemények kíséretében kóstolhattuk végig a vendéglátó Borrend tagjainak kitűnő borait. A ízletes ebéd elfogyasztását követően a többi Borrenddel együtt mazsorettek és fúvószenakari felvezetéssel felvonultunk az Orbán szoborhoz. Ahol egy szép ünnepség részesei lehettünk.
Számunkra az igazi élmény csak ezután kezdődött. A vendégváró pincészetekben őszinte és örömteli vendéglátásban volt részünk. A pincéről-pincére tartó látogatásnak éjjel lett vége, a kitűnő borok, ételek, az igazi vendégszeretet mellett a szép pincék és a panoráma kápráztatott el bennünket. Egy csodálatos program részesei lehettünk, köszönjük és várunk benneteket a Márton-napi újbor ünnepünkön.

A meglátogatott pincék a látogatás sorrendjében: Rideg József, Dr. Takács László, Majláth Endre, Simon Ferenc, Erdő János, Richter Ferenc, Bernyó József, Hegedűs György, Mati Károly, Horpácsi László pincészetei.

Részletes program

« vissza