Segíts, hogy legyen film a Monori Pincefaluról!

Tisztelt Monoriak!

 

Talán tapasztalhattátok vagy már egy rövid spot erejéig láthattátok is, hogy készül a Monori Pincefaluról, az ott tevékenykedő borászokról és az ott zajló eseményekről egy kb. 50 perces időtartamú film, amelyet Péterffy András rendez. Azt gondoljuk, hogy ez a film egy igen fontos marketing eszköz lesz a kezünkben, amely a rendező szándéka szerint bemutatásra fog kerülni a televízióban. Ígéret van arra is, hogy az elkészülő filmnek nemzetközi filmfesztiválon is lehetősége lesz a bemutatkozásra: nevezetesen a franciaországi Carcossonne városában évente megrendezésre kerülő ONEOVIDEO nemzetközi szőlő és bor filmfesztiválon.A film anyaga már elkészült, továbbiakban stúdiómunka (szerkesztő, vágó, fordító) következik, amelynek költségeit pályázati pénzből szerettük volna előteremteni, amely sajnos azonban nem kapott forrást. Az eddig felmerült költségeket önkormányzati pályázatból és egy alkalommal a KultPince által szervezett támogató rendezvényből teremtettük elő.

A munka folyamatossá tétele és a tél végi befejezhetőség érdekében újabb támogató rendezvényt szervezünk 2013 december 8-án 15 órai kezdettel  a KultPincében. Vendégeinket forralt borral, lapcsánkával, a gyerekeket házi szörppel és Mikulás-napi meglepetéssel várjuk.

Örülnénk, ha a Monori Hegyessy Lions Club mellett Ti is mellénk állnátok és támogatnátok a rendezvényt jelenlétetekkel, illetve minél több potenciális vendég mozgósításával.

Meggyőződésünk, hogy kezdeményezésünk csak akkor lehet sikeres, ha több olyan szervezet támogatja, amelyben az egyes tagok kapcsolatrendszere, mozgósító ereje össze tud adódni.
Hisszük, hogy Monornak és pincefalunknak szüksége van erre a filmre.

 

 

Előre is köszönjük a támogatást!

 

 

A Spot megtalálható a www.monoripincefalu.eu lap főoldalán, illetve ezen a linken 

« vissza