Sommelier képzés záró foglalkozása a Kerbor Kft vendégházában
Ma már a vendégváró pincészeteknek, azok tulajdonosainak szükségük van borértő, a borkultúra terjesztéséhez értő munkatársakra. Ezen felismerés alapján szerveződött a monori Művelődési Központ gondozásában a Sommelier képzés. A foglalkozások során a hallgatók megismerték a borok, a pezsgők elkészítésének technológiáit, a kóstolás módszereit és szabályait. A részvevők az előadó segítségével megismerhették az ételek és borok társításának alapelveit, a borok és sajtok összhangját. A képeken ezen tanfolyam pincészetekben megtartott összejöveteli láthatók, vendéglátóink a Bodor Borház pincéjében tartott előadás képei és a Kerbor Kft. voltak. Köszönjük a finom étkeket és a hozzá illő kitűnő borokat. Végül de nem utolsó sorban köszönjük Földes Gyula tanár úrnak a szakmailag és hangulatában is kitűnő előadást.