Strázsahegyi Tekerő, megbeszélés a Lendvai pincében

Ebben az évben Borrendünk a Strázsahegyi Tekerőt a Téglagyári dűlőben rendezi meg. Lendvai Endre hangulatos pincéjében megtartottuk a rendezéssel kapcsolatos első megbeszélésünket.

A feladatok felosztásra kerültek, de továbbra is várjuk a rendezésben segítők jelentkezését.

A lista még nem végleges, de az alábbiakban bemutatjuk a vendégváró pincészeteket.

Balogh Péter
Bokros Sándor
Berki István
Dr Kacziba Antal
Kajos József
Dr. Kiss György
Kocsis János
Koncsek András
Lukácsy György
Lendvai Endre
Parbály István
Petz Mátyás

Sintár András
Szuhchi Lóránt
Tóth László
Zátrok Károly


Döntés született, hogy az Orbán-napi Vigadalom napján, a versennyel párhuzamosan főzőfesztivált rendezünk.
Az első Strázsahegyi Kavaró Sütő-főző Fesztivál -ra várunk mindenkit aki meg akarja méretettni ezirányú tudását, illetve részt kíván venni a kóstolásban!
A verseny lebonyolításának központi helyszine, Kis-Pál Károly pincészete, de lehet főzni a Táglagyári dűlő bármely pincéjében is, amennyiben a gazda ehhez hozzájárul. Ebben az esetben a helyszint megfelelő módon jelölni kell, hogy az odalátogató közönség és a zsűri egyértelműen be tudja azonosítani a helyszint.
A verseny kiírása, feltételei, technikai részletek a későbbiekben ismertetve lesznek. A Zsűri tagjai között neves gasztronómia szakemberek lesznek!
Részletes információk: Kis-Pál Károly 20 9239549

Köszönet Vendéglátónknak az ízletes vacsoráért és borért!

Következő megbeszélésünk időpontja április 27. 18 óra.

« vissza