Tavaszi kaszálás és területszépítés a pincefaluban.


Amennyiben az időjárás nem szól közbe, akkor április 23-án a Monor Környéki Strázsa Borrend szervezésében tavaszi kaszálást és területszépítést végzünk a Strázsahegyen. Várjuk borrendi társainkat és természetesen mindazokat, akik segíteni szeretnének ebben az önkéntes, pincefalu szépítő programunkban.


Sárosi István


Találkozás április 23-án 9.00-kor az Irsai Olivér soron Sárosi István pincéjénél. Kérjük, hogy aki segítségünkre lesz, a kaszáláshoz, levágott fű és bokor összeszedéséhez, esetleges vastagabb fák kivágásához szükséges szerszámot hozzon magával. A létrejövő zöldhulladékot az Önkormányzat által működtetett lerakóba szállítjuk. 

Munkával, szervezéssel kapcsolatos kérdések: tel: +36309341000


A téglagyári pincék oldalán április 30-án Herda Tibor szervezésében ugyancsak kaszálás és területszépítési program lesz. Erre az önkéntes akcióra is várjuk a borrendi tagtársainkat és természetesen mindazokat, akik segíteni szeretnének ebben az önkéntes munkában.Herda Tibor


Találkozás április 30-án 9.00-kor a Kármentő soron Herda Tibor pincéjénél. Eszközök tekintetében a fentiekben leírtak szerint tudsz segítségünkre lenni! A létrejövő zöldhulladékot az Önkormányzat által működtetett lerakóba szállítjuk. 

Munkával, szervezéssel kapcsolatos kérdések: tel: +36209577792

« vissza