Tavaszi szemétszedés a pincefaluban


Hívunk és várunk a tavaszi, strázsahegyi, téglagyári és a vágóhídi pincék területére szervezett szemétszedésre és takarításra

2019 április 13-án!

Tarts velünk, hogy ismét megszépíthessük az ezer pince faluját az illegálisan lerakott hulladékkupacoktól.
Gyülekező 8.45-től a Bacchus téren.

szemetgyujtes

Az eligazítást követően elfoglaljuk állásainkat a a téglagyári, vágóhídi és a strázsahegyi pincék szeméttel fertőzött részein.
Terveink szerint 13 óra körül fejezzük be a munkát, majd a Bacchus tér környékén elköltjük jól megérdemelt ebédünket. Ha teheted hozz magaddal saját evőeszközt és csajkát, hogy ne terheljük feleslegesen a környezetet további műanyag hulladékkal.

Várjuk civil szervezetek, helyi vállalkozók felajánlását az alábbiakra: segítő kezek, szemetes zsákok, szemétfuvarozás, mártott kesztyűk, innivaló, ropogtatnivalók, kenyér.
Március 19-én bejártuk a pincefalu területét, van szemét, de messze kevesebb mint az előző években. Ugyanakkor a Strázsahegyi oldalon, hasonlóan az elmúlt évi téglagyári akcióhoz, van néhány elhanyagolt pince bakhát, a Mendei útmélyúti oldalánis lenne mit takarítani, levágott gallyakat elhordani....Szóval lehetne fűrészt, gallyvágót, gereblyét, vasvillát is hozni.Teherautó, puttonyos autó lesz.

Aki velünk tart kérem, jelentkezzen emailben, jó lenne előre tudni, hogy mennyi szorgos kézre számíthatunk!

Email: andrea.kaltenecker@gmail.com

Javasolt ruházat: hosszú, zárt öltözet, mártott kesztyű, ivóvíz

« vissza