Tavaszi szemétszedés és területszépítés a Strázsahegyen és környékén


A tervek szerint - egy szuper kirándulónap keretében - május elsején adjuk át a megújult piros kereszt turistautat, ami a Szent Orbán térről egészen Gyömrő városközpontjáig halad. A teljes 13 km-es szakaszon, április 10-én, mindhárom település önkéntesei szemétmentesítik az érintett területeket.
Várjuk olyan 2-5 fős csoportok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Strázsahegy központi, a Forrás-völgy környéki és az olajkutak mellett haladó földutak hulladékmentesítésében.


Strázsahegy takarítás

Zsák, szemétszúró bot lesz, amit érdemes még hoznotok az kesztyű, innivaló és némi harapnivaló. Segítség lenne nem túl nagy, utánfutós, vagy platós autó, aki a zsákokat összeszedi, illetve az erősen szemetes részeken közvetlenül felpakolhatnánk rá a szemetet, lapáttal, vasvillával.

A feladatok és a kapacitások hatékony szervezéséhez kérlek regisztráljatok az alábbi elérhetőségek egyikén:

1 ) emailt küldtök a monorivarosszepitok@gmail.com címre
vagy
2) messenger üzenetben írtok Kaltenecker Andreának

Szemétszedés időpontja: 2022. április 10. (vasárnap) 09.00 - 12.00
Gyülekező: 9.00-9.15
Helyszín: Strázsahegy, Szent Orbán tér


Strázsahegy takarítás


Ezen a hétvégén, szombaton a Monor Környéki Strázsa Borrend kaszálással, bokorirtással szépíti a hegyet, és a tervek szerint felszámolunk néhány elhagyatott, bozótos területet. Aki fűkaszával, masszívabb bozótirtó felszereléssel csatlakozna a kezdeményezéshez, kérem jelentkezzen Kugel Györgynél, akit szintén messenger üzeneten keresztül lehet elérni.
« vissza