Vendégül láttunk honlapunk készítőit.

Honlapunk elkészülte nagy előrelépést jelentett számunkra, hiszen megmutathatjuk magunkat a nagyvilágnak. A honlap készítés közben több alkalommal kellett hosszas megbeszéléseket folytatnunk, hogy hogyan is nézzen ki és mit tartalmazzon honlapunk. Ezen alkalmakkor sohasem hiányzott az asztalról a Strázsa-hegyi bor, így oldottabb hangulatban folyt a megbeszélés.
A honlapunk működik mindnyájunk örömére, ezt az eseményt ünnepeltük meg és láttuk vendégül mindazokat a barátainkat, akik ebben a munkában részt vettek. Mintegy megkoronázásaként az eddigi borozgatásoknak egy hangulatos bortúrával ünnepeltünk. Találkozó a monori pincefalu központi terén az Orbán szobornál volt, innen indulva látogattunk el Ambrózi Pál pincéjébe, ahol jófajta körte pálinkával alapoztunk meg a hangulatot, a borok bemutatását követően indultunk tovább Bodor János pincészetébe. Ahogy az lenni szokott nem lehetett a nyitott pincék előtt csak úgy simán elvonulni, több helyen is csak a gazda borának kóstolása és dicséretét követően folytathattuk utunkat. Megérkezvén Bodor János pincészetébe hangulatos anekdótázás és viccelődés közepette kóstoltuk végig a kitűnő borokat, közben sajtot eszegettünk.
Túránk végpontjaként vidám hangulatban érkeztünk a Csuzi-család családi pincészetébe, ahol minden kezdődött előröl, borkóstolás, közben borkorcsolyaként diót fogyasztottunk. A hölgyek nagy örömére megkóstolhattuk a gazda büszkeségét, az aranyérmet nyert késői szüretelésű Olaszrizling borát. Miközben folyt a kóstolás elkészült a vacsora, amire nyugodtan mondhatjuk, hogy igazi remekmű volt. Mindezt köszönjük az est háziasszonyának Gizikének. A vacsora és a finom kapros-túrós, almás sütemények elfogyasztását követően folytatódott a borozgatás egy kis nótázással fűszerezve. Mindezt képeset voltunk az éj közepére befejezni és a kellemes virágillatú éjszakában hazasétáltunk. Kérjük tisztelt látogató, nézze meg az erről az eseményről készült képeket, amelyek magukért beszélnek.

« vissza