Kalandozások a magyarországi pincefalvakban

Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége

A pincfalvakban a gazdasági adottságok, történelmi hagyományok alapján kialakult népi építészeti és kulturális örökségek megőrzése, értékvédelme és bemutatása. Az adottságok legjobb módon történő felhasználásával a helyi értékek megerősítése, megtartása.

A pincefalvak a  hálózati együttműködésének kialakítása, a helyi termékek feldolgozása és helyben történő értékesítésének erősítésén keresztül a települések gazdasági erejének megerősítése, munkahelyteremtés, a vidék fejlesztése, pincefalvakat érintő túraútvonalak létrehozása és az erre épülő a „Kalandozások a magyarországi pincefalvakban országos jelentőségű turisztikai programsorozat megszervezése

Várjuk a több száz éves borászati múlttal rendelkező pincefalvakba azokat az érdeklődőket, akik szeretnek gyönyörű környezetben, helyi bortermelőkkel, társalgós-kvaterkázos hangulatban kellemes órákat eltölteni.

Szövetkező pincefalvak >>

Kalandozások játékleírások - játékszabályok

 

A Kalandozások magyarországi pincefalvakban fantázianevű program egy játék keretein belül mutatja be és népszerűsíti a pincefalvakat és azok borászait, vendéglátóit.

A Kalandozások programsorozat a különálló pincelátogatásokat, borkóstolásokat fogja össze egyetlen interaktív kalandjátékká. Szereplői a „Fogadók” és a „Kalandorok”.

A Fogadók egyedi, saját magukat promotáló reklámkártyákkal rendelkeznek, melynek a játék menetének követésében fontos szerepe van.

A Kalandorok célja ezek összegyűjtése egy kapcsos gyűjtőmappába, valamint ezen a weboldalon a rajta található egyedi kód segítségével regisztráció után rögzíthetik „kalandjukat”. Elegendő számú kártya birtoklását különböző „rendfokozatok” adományozásával honoráljuk.

A játék célja, hogy valaki kiérdemelhesse a Pincefalvak Uralkodója címet.

Továb a részletes kalandozási információkra >>


Fogadó pincéink:

Bodor Borház, Csúzi Családi Pincészet, Czeglédi Pince, KerBor Kft., Két Szabó Pince és Fogadó, KultPince, Lukácsy Pince, Megyeri-Hanti Pince