KultPince (Cimbora Borház Kft.)KultPince a kultúra, a bor és a gasztronómia találkozóhelye

Egy olyan pince újult meg és mutatkozik be, amely régmúltra visszavezethető hagyománnyal rendelkezik. Néhány éve avval a szándékkal fogtunk ebbe munkába, hogy az eredeti forma és a helyi hagyományok figyelembe vételével a pince nyerje vissza az eredeti funkcióját, teljen meg hordóval, abban jófajta borral és ismételten szolgálja a helyi és az idelátogató a borkedvelő közönséget. Azt szeretnénk, hogy a régi „Kele pince” megújult névvel és kiteljesedő funkciókkal a Monori Pincefalu emblematikus pincéjévé váljon. Elődünk Kele János és az azóta felnövekvő pincészetek helyben és borvidékünkön egyaránt magasra tették a mércét. Így 2012-ben újra indítottuk a pincét KultPince névvel, hogy találja meg helyét a pincészetek között és öregbítse a magyar, a kunsági és egyben a monori bor hírnevét. Hisszük, hogy a KultPince mára a Monori Pincefalu emblematikus helyévé vált.

KultPince a Monori Pincefalu legnagyobb befogadóképességű pincéje

rendezvényhelyszín, esküvői helyszín, disznóvágás, disznóölés és csapatépítő tréningek

helyszíne, a 3000 m2-es területen a 80 fő (ültetve) befogadóképeségű pince mellett 45-50 fős kapacitású rendezvényteremmel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, egy 80-90 fős (ültetve) zárt,fűthető fröccsterasz valamint saját parkoló található. A rendezvényhelyszín professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI (nagysebességû HIPER-net) internet-kapcsolattal rendelkezik. Mind a rendezvényterem, mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így mozgásukban korlátozott személyeket is tudunk fogadni.

A KultPince helyt ad kiállításoknak,

tematikus boresteknek, különböző zenei és egyéb kultúrális eseményeknek, családi rendezvényeknek - annak érdekében, hogy a KultPince valóban a kultúra, a bor és a gasztronómia találkozóhelye legyen.

Programjaink: kultesemények, borkóstolók - pincetúra, disznóvágás - disznótor, főzzünk együtt, bortúrák a Monori Pincefaluban, Csapatépítés, Tanösvény séta és a Monori CsámBORgó

Rendezvényeink, borestjeink, borvacsoráink 

alkalmával az alkalomhoz és a borokhoz illő - egyszerű egytálételektől, exkluzív menüsorig és alkalmi hidegtálainkat kínáljuk, melyeket saját konyhánkban készítünk el. 

Séfünk a háziasan elkészített fogások mestere. Büszkén mondhatjuk, hogy eddig még nem volt olyan rendezvényünk, ahol az ételeket ne dicsérték volna vendégeink! 

Borban és gasztronómiában otthon vagyunk.

Amennyiben úgy dönt, hogy vendégeit otthonában netán pincéjében fogadja, úgy alkalmi meleg ételeinket és alkalmi hidegtálainkat  kiszállítjuk Önnek!

Nincs jobb meglepetés ajándék születésnapra, névnapra, karácsonyra, bármilyen fontos évfordulóra, céges partner számára mint egy KultPince által kibocsátott ajándékutalvány, amely a választás alapján tartalmazhat borkóstolót és gasztroélményt, bortúrát, pincetúrát, amelyekhez még kapcsolódhat a Monori CsámBORgó csapatépítő játék vagy petanque bajnokság is.

Az ajándékutalványnak nincs lejárata, így korlátlan ideig felhasználható, de igénybevétele előtt időpont egyeztetés szükséges!Fontos megemlítenünk, hogy mind a rendezvényterem mind pedig a fröccsterasz akadálymentes, így képesek vagyunk fogadni mozgásukban korlátozott személyeket is.


2017 telén létrehoztuk a Monori Borbolt webáruházat, amely alapvetően a monori borok, a monori Borászok borainak és a KultPince mint különleges rendezvényhelyszín bemutatása céljából jött létre.

A pince megközelíthetősége, letölthető térkép >>


Voice&Guitar - Micheller Myrtill és Pintér Tibor koncertje
Esküvőink 2016 nyarán >>
Nézzük együtt Koltai Róberttel, vendég Vámos Miklós >>
Jégvirágtól Borvirágig Forraltboros Kalandozás 2016 >>
Adventi Chameleon Jazz Band koncert >>
Csengeri Attila és Egyházi Géza humoros musical estje >>
Mikó István előadói estje >>
Zenés, Mesés, borozós előadói est Kozma Orsival >>
Hagyományos disznóvágás, disznótor >>


Strázsahegyi Pincék Fesztiválja 2010 Somogyi Márk kiállítása >>
Múzeumok éjszakája 2010 Dénes Imre kiállítása >>
Strázsahegyi Fánkfaló 2012.02.11
KultPince, az építés története_1 >>
KultPince, az építés története_2 >>
Borvidékek Hétvégéje 2012 a KultPincében >>
Borvidékek Hétvégéje 2012 a Kultpincében, borkínáló a Polgár Pincészet >>
Borvidékek Hétvégéje 2012 a Kultpince, Miklós B Mohos zenélt >>
Múzeumok Éjszakája 2012 június 16 >>
Korábbi rendezvényeink >>

« vissza