Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2013.03.06

Sintár András, Öcsi bácsi emlékére

Mindenkinek megvan a maga története, hogy hogyan is kezdődött kapcsolata a borral, a pincefaluval. Lényeg mindég ugyanaz, vágyunk a barátkozásra, a társas együttlétre, a hangulatos beszélgetésre, amelyhez jó ha egy kis étel és bor is társul.

Monori Pincefalu, Csak úgy megálltunk egy borkóstolásra.

2013.02.13

Rönkfa kerti bútorok és játszótéri eszközök Üllőről

Cégünk 1998 óta foglalkozik különféle kerti bútorok játszótéri eszközök és egyéb kerti kiegészítők gyártásával és forgalmazásával.
Termékeink túlnyomó részét akácrönkből állítjuk elő. Az akácfa természetes szárítású, így a száradás során a keletkezett repedések a fa természetességét tovább növeli.
A szerkezeti kialakításoknál használunk még fenyőt, nádat és zsindelyt.
A játszótéri műanyag csúszdák anyagukban színezettek, UV stabil bevonatuknak köszönhetően az időjárás változásait jól tűrik.

2013.02.05

Borainkat kóstolták a XXI. Turisztikai Díjátadó Gálán

A Gálát Szebeni Zsolt és Kelecsényi Ágnes, a Turizmus Kft. ügyvezetője és marketingigazgatója nyitotta meg a Turizmus Kft. által – szakmai szervezetek bevonásával – készített lobbifilm bemutatásával, amely az ágazat jelentőségével és nehézségeivel együtt a turizmus szakma üzenetét ismertette a vendégekkel.

borkóstolás, borkóstoló

2012.12.29

2013. év első borversenye Péterin

A Péteri Borbarát Kör Egyesület 2013.01.05. – én rendezi meg évi hagyományos borversenyét, melyre önt (önöket) tisztelettel meghívjuk. A borverseny helye és ideje: Földváry Boér Művelődési ház Péteri 15 óra. A borversenyen 2012.évben készített borával mindenki benevezhet a régió határain belülről.

2012.12.28

Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig a Monori Pincefaluban

Január második szombatján, újból aforraltborédes, és fűszeres illata lengi be majd a Strázsahegy kinyíló pinceajtajai körüli teret. A KultPince a forralt borés finom falatok mellettkülönleges programokkal, zenével, filmvetítéssel, kézműves termékekkelvárja a Monori Pincefaluba látogatókat!