Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2012.12.29

2013. év első borversenye Péterin

A Péteri Borbarát Kör Egyesület 2013.01.05. – én rendezi meg évi hagyományos borversenyét, melyre önt (önöket) tisztelettel meghívjuk. A borverseny helye és ideje: Földváry Boér Művelődési ház Péteri 15 óra. A borversenyen 2012.évben készített borával mindenki benevezhet a régió határain belülről.

2012.12.28

Kalandozások Jégvirágtól - Borvirágig a Monori Pincefaluban

Január második szombatján, újból aforraltborédes, és fűszeres illata lengi be majd a Strázsahegy kinyíló pinceajtajai körüli teret. A KultPince a forralt borés finom falatok mellettkülönleges programokkal, zenével, filmvetítéssel, kézműves termékekkelvárja a Monori Pincefaluba látogatókat!

2012.11.02

Borászati díjtételek változása

A forgalomba hozatali engedély kiadásának és az ahhoz kapcsolódó analitikai vizsgálatok díja az alábbi borászati termékek esetében: (1. melléklet a 63/2012. (VII. 2.) VM rendelethez):

2012.10.25

Strázsahegyi Töklökő a KultPinceében

Az elmúlt vasárnap délután játékos programokra és egy kis eszem - iszomra invitálta az érdeklődő közönséget a KultPince. Ahogy vendégeink a pincefalu kapujába, a Szent Orbán térre érkeztek, Kiss Péter borrendi társunk által ez alkalomra készített "Tökfilkó" fogadta a felfelé igyekvő embereket, nem árulunk el nagy titkot van aki köszöntötte is a kerítés mellett üldögélő figurát. A köszöntőket, hogy ne érje őket csalódás, a gazda visszahívta egy pohár borra. 

Monori Pincefalu, Strázsahegyi Töklökő, KultPince, bortúra, borkóstoló