Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2014.04.02

Monoron tartotta elnökségi ülését az MBOSZ.

MBOSZ. elnöksége a Monor Környéki Strázsa Borrend nagymesterének meghívására a Bodor Borházban tartotta ülését. Az elnökségi ülés egy örömteli eseménnyel kezdődött, Tóth Lászlót, a vendéglátó borrend tagját, Pro Vino Érderémmel tüntette ki a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége.

2014.03.16

Megújult a Vizéz pince

Gratulálunk! Elkészült pincefalunk eddigiekben legszeben kivitelezett pince kitéglázása. Rövidesen a borok is visszaköltöznek. A Borvidékek Hétvégéje 2014 rendezvényünkön a nagyközönség is megcsodálhatja a pincét.

Monori Pincefalu, Vitéz pince

2014.03.06

Monor Környéki Strázsa Borrend Nagytanácsa tisztelettel meghívja tagjait a 2014. március 14-én 17 órakor tartandó rendi gyűlésére.


Rendi gyűlés helye: KultPince, házigazda Kugel György

2014.01.14

Teltházas kalandozás a monori Strázsahegyen

Már pénteken elkelt az összes jegy, nagy örömünkre teltházas lett a 16 Strázsa-hegyi pince, a pincefalu megtelt jókedvű sétáló, forralt bort kóstoló és az ételeket ízlelgető emberekkel .
A Monori Borút Egyesület és a résztvevő pincészetek köszönik mindazoknak akik segítették az idei Jégvirágos rendezvény megvalósítását, nemkülönben a sok jókedvű vendégnek akik meglátogatták fesztiválunkat. Szervezők