Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2014.04.03

Új rendezvény társul a Borvidékek Hétvégéje fesztiválhoz

A Monor Környéki Strázsa Borrend, a Monor Hegyessy Lions Club és a KultPince -Monor Város Önkormányzata támogatásával meghirdeti a borkultúrával, a szőlőtermeléssel, a borturizmussal foglalkozó filmek és egyéb mozgóképek fesztiválját: a Monori BORTÁRS Filmfesztivált.
Fővédnök: SÁRA SÁNDOR Kossuth-díjas filmrendező, a Magyar Művészeti Akadémia elnökségének tagja, a Vinum Vulcanum Borlovagrend tiszteletbeli tagja.

Monori Bortárs Filmfesztivál

2014.04.02

Monoron tartotta elnökségi ülését az MBOSZ.

MBOSZ. elnöksége a Monor Környéki Strázsa Borrend nagymesterének meghívására a Bodor Borházban tartotta ülését. Az elnökségi ülés egy örömteli eseménnyel kezdődött, Tóth Lászlót, a vendéglátó borrend tagját, Pro Vino Érderémmel tüntette ki a Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége.

2014.03.16

Megújult a Vizéz pince

Gratulálunk! Elkészült pincefalunk eddigiekben legszeben kivitelezett pince kitéglázása. Rövidesen a borok is visszaköltöznek. A Borvidékek Hétvégéje 2014 rendezvényünkön a nagyközönség is megcsodálhatja a pincét.

Monori Pincefalu, Vitéz pince

2014.03.06

Monor Környéki Strázsa Borrend Nagytanácsa tisztelettel meghívja tagjait a 2014. március 14-én 17 órakor tartandó rendi gyűlésére.


Rendi gyűlés helye: KultPince, házigazda Kugel György