Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2017.06.17

Ismét csapatépítő csámborgás a pincefaluban


Lássuk csak, hogy mire is jó egy 180 ha területű, közel 1000 pincét számláló pincefalu. Amennyiben a helyi és környékbeli lakosságot illeti, aMonori Pincefaluszámunkra a szőlővel és a borral történő foglalatosságnak, bortárolásnak, a barátkozásnak, a jó beszélgetéseknek, családi és baráti társaságok összejöveteleinek, borkóstolóknak, a boros fesztiváloknak, terep kerékpárversenynek, fogathajtó versenynek helytadó helyszíne.
 

Csapatépítő Tréning a Monori Pincefaluban

2017.05.30

Mozi a pincefaluban


FILMEK, BOROK HARAPNIVALÓK


A Monori Pincefaluban, a Borvidékek Hétvégéje 2017 programunk előestéjén

Kell egy jó közösség, aminek Te is tagja lehetsz, akikkel havonta találkozhatsz, és együtt megnézhetitek azt a filmet amelyre a legtöbb klubtag szavaz. Emellett megízlelheted a - Szurok Gábor séf által megálmodott - filmhez illő ínyenc falatkákat, és megkóstolhatod a Borháló tematikus borait is.

Mi kell még? Te és a kedvenc filmjeid!

2017.05.28

Orbán-napi főzőverseny és családi nap 2017

Képek a Monori Gazdakör és a Monori Borút Egyesület főzőversenyéről és egy évtizedes hagyománnyal bíró Orbán-napi baráti összejövetelről. Borrendünket nagytanácsunk két főzőmester tagja, Mészáros János és Sabata Tamás képviselte, alkotásukat a zsűri különdíjjal jutalmazta. De képviseltette magát a Lukácsy család is, igaz a legifjabb tagja békésen egy üveg bor mellett átaludta a munka dandárját!


Borrendi főzőcsapat
2017.05.08

Borvidékek Hétvégéje 2017

A szervező Monor Környéki Strázsa Borrend és a lebonyolító Vigadó Kulturális és Civil Központ jó hangulattal, sokszínű, ingyenes kulturális programokkal és a 22 hazai borvidék legjobb boraival várják a vendégeket.


Borvidékek Hétvégéje 2017

2017.05.08

Májusi KULTMOZI KLUB

Ismét eltelt egy hónap, és érkezik az újabb Kultmozi.
Idei negyedik mozink témáját a valóság és a képzelet határát feszegető alkotásoknak szenteljük... és örömmel nyugtáztuk, hogy igencsak színes repertoár jött össze.


KultMozi Klub