Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2013.07.12

Bokros Lajos búcsúztatása

Elhunyt borrendi társunk, Bokros Lajos búcsúztatása és temetése 2013 július 12-én 15 órakor kezdődik a református temető ravatalozójában!2013.06.27

Bokros Lajos borrendünk alapító tagjára emlékezünk

Bokros Lajos borrendünk alapító tagja és nótafája 2013 június 19-én. elhunyt. Jókedve, barátsága, segítőkészsége és nótázása hiányozni fog, emlékét megőrizzük.

Tisztelt Olvasó!


Olvassa el az alábbi cikket és nézze át a fotókat és meg fogja érteni, hiányzik nekünk.

Monori Pincefalu, emlékeink

2013.06.16

Borvidékek Hétvégéje 2013, ahogy megvalósult

A rendezvény után:

Ismét népszerű volt Borvidékek Hétvégéje

Két nap alatt közel 11 ezer bortúrázó látogatott ki Monorra, a Borvidékek Hétvégéjére. A nagyszámú látogatót, azaz bortúrázót 33 pincében várták a Magyarország 22 borvidékéről érkezett pincészetek.Monor egyik nevezetessége Gödöllői-dombság utolsó nyúlványain elhelyezkedő Monori Pincefalu, amely közel 1000 présháznak és pincének ad otthont. Itt rendezték meg a Borvidékek Hétvégéjét, ahol 33 pincében kóstolhatták végig a vendégek Magyarország borvidékeinek legjobb nedűit. Mivel a pincefalu több, egymástól jól elkülöníthető dűlőt is magában foglal, amelyeken tömött sorokban állnak a présházak, ezért a rendezvény szervezői két központi részt is kialakítottak.


Monori Pincefalu, bortúra, borkóstoló

2013.05.12

Nyitott Pince Napok - Pünkösdi Bortúra Monoron

Nyitott Pince Napok 2013. Pünkösd három napja újra a borvidékek és a finom borok jegyében telik! Ismerkedjenek meg Magyarország vendégváró nyitott pincéivel! Szerezzenek bővebb ismereteket borainkról, pincészeteinkről! Használják ki, hogy most közvetlenül a gazdához fordulhatnak kérdéseikkel. Kedvezményes borkóstolók és borvásárlás, hangulatos pince és bortúrák, borkóstolók Budafoktól Villányig, Soprontól Tokajig az ország borvidékein!