Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2012.04.23

Megújult egy pince és egy kétvödrös kút

Néhány hete ahogy a Mendei útról bekanyarodtunk az Irsai Olivér sorra feltűnt, hogy a sor elején lévő egyik pince gazdát cserélt.Szinte napok alatt szembetűnő változások indultak meg az épületen és környékén.

Monori Pincefalu, kétvödrös kút

2012.04.16

Építés és rongálás a pincefaluban

Örömmel tesszük közzé, hogy a Szent Orbán és a Bacchus tereken lévő térképtáblák térképei néhány héttel ezelőtt lecserélésre kerültek. A térképek, köszönhetően Horváth János térképész munkájának és támogató segítségének  (Cybermap Bt. Monor, tel: +3630 4976038 ), megújultak és újabb tartalommal bővültek.

2012.04.05

Ismét tavaszi nagytakarítás a pincefaluban

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2012. május 05-én (szombaton) a Monori Borút Egyesület ismét megszervezi strázsahegyi takarító akcióját.
A Kövál Zrt. e napon a rendezvény keretében az aktivisták által összegyűjtött hulladékot térítésmentesen átveszi, a felajánlást és a segítséget előre is köszönjük.

2012.02.28

Pincefalvak Szövetségének közgyűlése

A Magyarországi Pincefalvak Vidékfejlesztési Szövetsége 2012. február 17-i közgyűlést tartott, a Vidékfejlesztési Minisztérium VKSZI által biztosított budafoki helyszínén. Az alapító tagokon kívül már a solti pincefaluból is részt vettek a közgyűlésen.

Bővebben >>

2012.02.28

Monori Borút Egyesület az Utazás 2012 kiállításon

Borrendünk és a Monori Borút Egyesület az EMVA LEADER program keretében támogatást nyert a Monori Pincefalu fejlesztésére. Ezen program megvalósítása kapcsán mutatkozik be a mindkét egyesület az Utazás 2012 kiállításon. A Monori Borút Egyesület a Legyen Neked is Pincéd projekt megvalósítása, borrendünk pedig a Borvidékek Hétvégéje rendezvény beharangozása kapcsán mutatkozik be. Vendégeinket a projekthez és a rendezvényhez kapcsolódó prospektusokkal és természetesen zamatos monori borokkal várjuk március 1-4. között a Nemzetközi Vásárközpont A pavilon 112/D standján.

2012.02.11

Sikeres volt a Strázsahegyi Fánkfaló

A Monor Hegyessy Lions Club szervezésében jótékonysági céllal került megrendezésre a Falánk Fánkfalók Találkozója. A szárnyait bontogató Cimbora Borház adott otthont a Monor Kisegítő Iskola támogatása céljából létrejött rendezvénynek.