Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2012.05.26

Orbán-napi Vigadalom

Ahogy az több mint egy évtizede, ebben az évben is a Monori Gazdakör szervezésében valósult meg az Orbán-napi Vigadalom.

Monori Pincefalu, Orbán-napi Vigadalom, borkóstoló, bortúra

2012.05.05

Takarítás a tiszta pincefaluért

Újra együtt a megszokott csapat. Kezdhetnénk így is összefoglalónkat, hiszen május 5-én a Szent Orbán téren immár negyedik alkalommal gyűltünk össze, hogy a Strázsahegyet megtisztítsuk az egy év alatt több „szorgos kéz” által felhalmozott és eldobált szeméttől. Kezdeményezésünket — jó szokását most is megtartva — a Kövál Zrt. karolta fel azzal, hogy térítésmentesen vette át a rendezvény keretében összegyűjtött hulladékokat.

Tiszta Pincefaluért 2012 Monori Pincefalu

2012.05.04

Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál 2012

Főzőverseny két helyszínen is

Mivel idén a Monor Környéki Strázsa Borrend energiáit a két héttel később megrendezésre kerülő Borvidékek hétvégéje nevű rendezvény megszervezése köti le, ezért a Monori Lokálpatiróták egylete vállalta a feladatot, hogy a Téglagyári pincéknél és a Bacchus téren megrendezi a Kavaró sütő-főző fesztivált. A fesztivál azonban idén átnyúlik a pincefalu másik részére, az Orbán-szobor környékére is, ahol a szervezés feladatait a Monori Gazdakör és a Monori Borút Egyesület vállalta magára. 

Monori Pincefalu, Strázsahegyi Kavaró Sütő-Főző Fesztivál