Borrendünk és a Monori Pincefalu hírei

2019.01.06

Miki Papa vendégei voltunk

Mint tudvalévő, hogy a borospincéink a szőlőfeldolgozás és a bortárolás helyszínei, de van egy másik igazán fontos funkciója is, mégpedig a barátkozás, a kvaterkázás és nem utolsó sorban a borkóstolás helyszínei is.

Borkóstoló a pincében

2019.01.01

Nagytanácsunk tagjai a Monori Bejglilejáró Túrán


Nagytanácsunk öt tagja vett részt a hagyományos Monori Bejlilejáró Túrán


Kezdjük az időjárással, szerencsénk volt. Enyhe fagy és később egy kis napsütésben is részünk volt. A Szt. Orbán téren gyülekeztünk és ahogy az lenni szokott Kiss Péter barátunk és túratársunk egy kis reggelivel, forralt borral kényeztette a túrázni induló csapatot. Reggelit követően nekiindultunk, bemelegítésként a pincefaluban sétáltunk, Kiss Péter útközben röviden bemutatta a vendégváró pincéinket, a séta során érintettük a kilátót is.

Bejglilejáró

2018.11.26

Monori Borlovagok Batyus Évbúcsúztatója



MEGHÍVÓ


Monori Borlovagok Batyus Évbúcsúztatója

2018.

 Batyus buli


Tisztelt Borrendtársunk!


Szeretettel hívunk minden Borrendi és Vincellér tagunkat párjával, batyujába tett süteménnyel és borral a 2018. december 7-én, pénteken 1800 órakor tartandó Batyus évbúcsúztatónkra!


Helyszín:Péteri, Óhegy Borház!


2018.11.03

Márton-napi Újbor Ünnep 2018 borkínálói

    

Márton-napi Újbor Ünnep 2018 november 10


A Monor Környéki Strázsa Borrend köszönetét fejezi ki a 21 Márton-napiborkínálónak, hogy részvételükkel, boraik felajánlásávaltámogatják a rendezvényünk sikeres lebonyolítását és módot adnak, hogy az érdeklődő közönség megkóstolhassa2018. év újborai. Mert igaz lehet a mondás, miszerint:

" Aki Márton napján újbor nem iszik, egész évben szomjazik"

vagy

"A bornak Márton a bírája"


VENDÉG BORKÍNÁLÓINK